25 / 04 / 2024

Türkiye O ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Türkiye O ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Yeni yılla birlikte ülkelerin ithalat ve ihracatlarına ilişkin de veriler yayımlanmaya başladı. Türkiye şimdi şaşıracağını bir ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı. Duyunca çok şaşıracaksınız! İşte detaylar.



2023 yılıyla birlikte geçen yılın ticaret başta olmak üzere çeşitli alanlardaki verileri de yayımlanmaya başladı. Türkiye, bir ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza tarak herkesi şaşırttı. Duyunca herkesin şaşırdığı ülkenin hangisi olduğunu sizler için araştırdık.

LİSTENİN BAŞINA KOSOVA OTURDU!

Türkiye, Kosova’nın 2022’de en çok ithalat yaptığı ülke oldu. Kosova, 2022'de 5,6 milyar euro tutarında ithalat yaparken en çok ithalat yapılan ülkeler sıralamasında Türkiye ilk sıranın sahibi oldu. Kosova, 2022'de 5,6 milyar euro tutarında ithalat yaparken en çok ithalat yapılan ülkeler sıralamasında Türkiye birinci olarak dikkat çekti.

Türkiye Kosova’nın en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön