29 / 03 / 2024

Ayçiçek yağı toz şekere ŞOK'ta 40 lira indirim haberi! Ayçiçek yağında 25 Nisan 2022 fiyat listesi

Ayçiçek yağı toz şekere ŞOK'ta 40 lira indirim haberi! Ayçiçek yağında 25 Nisan 2022 fiyat listesi

Ayçiçek yağında bayram öncesi indirim haberi geldi. ŞOK Marketler 5 litrelik ayçiçek yağında indirim yapmaya hazırlanıyor. ŞOK'ta satılan Evin marka sıvı ayçiçek yağı fiyatları kaç lira oldu? 26 Nisan Salı günü hangi üründe ne kadar indirim var detaylar haberimizde...



Ayçiçek yağında indirim haberleri gelmeye başladı. ŞOK market zincirinde 26 Nisan Salı günü 5 litre Evin marka sıvı ayçiççek yağıdna indirim kampanyası haberi geldi. ŞOK marketlerde yapılacak 200 lira ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak 40 liralık nakit indirimden Evin marka ayçiçek yağının etiketi fiyatı da düşüyor. Evin marka ayçiçek yağının 5 litresi 146 liradan 106 liraya kadar düşecek. 

Ayçiçek yağında önümüzdeki dönemde dünyada yine stok sorunu yaşanabileceği öngörülüyor. İngiltere bu kapsamda indirimli market zinciri Tesco'da sıvı ayçiçek yağına kota konulması kararı almıştı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ise, "Ülkenin adı İngiltere, savaş yok, çatışma yok, herhangi bir şey yok ama ayçiçek yağına 5 litreyle bir kısıtlama getirme ihtiyacı hissediyor" diyerek ayçiçek yağında beliren sıkıntıya işaret etti.

Peki 26 Nisan ŞOk Marketlerde indirime giren ürünler neler? İşte 26 Nisan Salı ŞOK Marketler indirimli ürün fiyat listesi... Gelin birlikte bakalım...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön