18 / 04 / 2024

AYD Yapı, Drusilya Evleri'ni Aralık 2014'te teslim edecek!

AYD Yapı, Drusilya Evleri'ni Aralık 2014'te teslim edecek!

3+1 ve 4+ l'lerden oluşan konutların fiyatları ise 330 bin ila 600 bin TL arasında değişiyor. 3+1 dairelerin büyüklükleri 140 metrekare, 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 230 metrekare olarak tasarlandı.




AYD Yapı, 45 milyon TL'lik yeni yatırımı olan Drusilya Evleri'ni Aralık 2014'te teslim etmeyi planlıyor. Firma bugün itibarıyla ilgili konutların yüzde 35'inin satışım yaptı. 16 bin 800 metrekarelik yeşü alan içinde konumlandırılmış Drusilya Evleri'nde toplam 222 daire bulunuyor. 


3+1 ve 4+ l'lerden oluşan konutların fiyatları ise 330 bin ila 600 bin TL arasında değişiyor. 3+1 dairelerin büyüklükleri 140 metrekare, 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 230 metrekare olarak tasarlandı. 


AYD Yapı Genel Müdürü Orhan Aydın, Drusilya Evleri'nin çevreci bir konut projesi olduğunu belirterek, "Güneş enerjisinden yararlanarak, aydınlatma ve ısıtma sağlayan, doğaya zarar vermeyen ve en önemlisi çevreyle dost bir projede yer alıyoruz. Aynı zamanda projedeki kapalı yüzme havuzlan, fitness salonu ve saunalar, açık spor alanları, kafeteryalar ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlarla vatandaşlara yeni bir yaşam alanı sunuyoruz. Sosyal ve ortak alanlar güneş enerji panelleri ile ısıtılacak, bu sayede yenilenebilir enerji kaynaklan tüketilerek, enerji tasarrufu sağlanacak" şeklinde bilgi verdi. 


"Drusilya Evleri bir dönüşüm projesidir" Aydın, Söğütönü'nde 50 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Drusilya Evleri'nin, aynı zamanda Eskişehir'in önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliğini taşıdığını ileri sürdü. Eskişehir'de ilk kentsel dönüşüm projesi olan Marangozlar Sitesi'nin dönüşümünü 2011'de devlet desteği olmadan, vatandaşlarla anlaşarak gerçekleştirdiklerini hatırlatan Aydın, Drusilya Projesi'nin de bir kentsel dönüşüm projesi olduğunu savundu. Aydın, "Drusilya projesi yapılmadan önce orada bir tuğla fabrikası vardı, etrafında yaşayan insanlar toz ve gürültüye maruz kalıyordu. 


O bölgeden fabrikayı kaldırdık ve yeni bir yaşam "Çevreye duyarlı LL. 5- ,%fl JîLW Dır proje usııenaiK Orhan Aydın, Drusilya Evleri'nin çevreci bir konut projesi olduğunu belirterek, "Güneş enerjisinden yararlanarak, aydınlatma ve ısıtma sağlayan, doğaya zarar vermeyen ve en önemlisi çevreyle dost bir projede yer alıyoruz" dedi. 

alam oluşturduk. Bizim projemizden sonra bölgedeki arsa değerleri ciddi bir şekilde arttı. Bugün itibarıyla sadece oturulacak evler değil, daha kaliteli, çevreye saygüı ve marka değeri taşıyan, yaşam al arılan üretmek yapı firmalarım sektörde ileriye taşıyor" ifadesini kullandı. 


Dünya


Geri Dön