24 / 04 / 2024

drusilya evleri satılık daire

drusilya evleri satılık daire

AYD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, “İnşaatın hızlı gitmesi nedeniyle yurt içinden ve dışından vatandaşlar yoğun gösteriyor. Ev kredisi konusunda da birçok bankanın yüzde 80 seviyesi geçildiği için kredi veriliyor” diye konuştu.

AYD Yapı, Drusilya Evleri'ni Aralık 2014'te teslim edecek!

3+1 ve 4+ l'lerden oluşan konutların fiyatları ise 330 bin ila 600 bin TL arasında değişiyor. 3+1 dairelerin büyüklükleri 140 metrekare, 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 230 metrekare olarak tasarlandı.

Drusilya Evleri Eskişehir 'de metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira!

Drusilya Evleri Eskişehir 'de metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira olarak belirlendi, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı Drusilya Evleri 'nde satışlar devam ediyor...

Eskişehir Drusilya Konutları 'nda metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira!

Eskişehir Drusilya Konutları 222 daireden meydana geliyor projede teslimler 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilecek...

AYD Yapı Drusilya Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira!

AYD Yapı Drusilya Evleri 'nde satışlar sürüyor, projenin teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilecek...

Drusilya Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira!

Drusilya Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira olarak belirlendi, projenin teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilecek...

Westside İstanbul Evleri satılık!

Westside İstanbul Evleri satılık daire sayısı 1115, dükkan sayısı ise 166 olarak belirlendi. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor.

Sultanbeyli İdilia Evleri satılık!

Sultanbeyli İdilia Evleri satılık daire fiyatları 226 bin TL'den başlıyor ve 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Proje 7 konut bloğu ve 1 ticari blok olarak hayata geçiriliyor.

Zekeriyaköy Köy Evleri satılık daire!

Zekeriyaköy Köy Evleri satılık daire fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Terrace Mix Evleri satılık!

Terrace Mix Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje metro ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Körfezkent 4 Evleri satılık!

Körfezkent 4 Evleri satılık daire fiyatları 165 bin TL ile 617 bin TL arasında değişiyor. 1.096 tane daire ve 28 tane ticari birimden meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri satılık!

İş GYO Manzara Adalar Evleri satılık daire fiyatları 267 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bakırköy Semerkand Line Evleri satılık!

Bakırköy Semerkand Line Evleri satılık daire fiyatları 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 50 peşinat ödenmesi durumunda kalan bedel için firma bünyesinde kredi imkanı sağlanıyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri satılık!

Sur Yapı Vitrin Evleri satılık daire sayısı 289 olarak belirlendi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede daire fiyatları 287 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Tekfen Hep İstanbul Evleri satılık!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanan Tekfen Hep İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 193 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerim Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

YDA Park Avenue Evleri satılık!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen YDA Park Avenue Evleri satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 133 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kestanepark Evleri satılık!

Kestanepark Evleri satılık daire alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Sky Bahçeşehir Evleri satılık!

Sky Bahçeşehir Evleri satılık daire tipleri arasında 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor. Projenin ön talep süreci devam ediyor.

Mesa Çamlıca Evleri satılık!

Mesa Çamlıca Evleri satılık daire büyüklükleri 240 metrekareden başlıyor ve 950 metrekareye kadar ulaşıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 113 adet daire yer alıyor.

drusilya evleri satılık daire Haberi

drusilya evleri satılık daire


AYD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Söğütönü mahallesinde yapımı devam eden Drusilya Evleri ile ilgili bilgi verdi.


Evlerin yüzde 60’a yakınının satıldığını ifade eden Aydın, “İnşaatın hızlı gitmesi nedeniyle yurt içinden ve dışından vatandaşlar yoğun gösteriyor. Ev kredisi konusunda da birçok bankanın yüzde 80 seviyesi geçildiği için kredi veriliyor” diye konuştu. 


YAPILAŞMA NİTELİKLİ OLACAK

Drusilya Evlerinin tanıtımı nedeniyle düzenlenen toplantıya katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da daireleri gezdi. Ataç, “Bu alan gelecekte insanların keyifle yaşayacakları bir yer olacak. Az katlı, bulvarları geniş, caddeleri geniş olsun istedik. Burada yapılaşmanın hep nitelikli olmasını istiyoruz. İnsanlarımızın güvenle yaşayabileceği, depremden korkmadan rahatça uyuyabileceği yapılar olsun istiyoruz” dedi.



 durumun doğal olarak merkezdeki konut fiyatlarını düşürdüğünü belirtti.

SÖĞÜTÖNÜ YATIRIMCILARIN KISKACINDA

Toplantıya katılan Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik de Söğütönü...