28 / 03 / 2024

Drusilya Evleri'nin yüzde 60'ı satıldı!

Drusilya Evleri'nin yüzde 60'ı satıldı!

AYD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, “İnşaatın hızlı gitmesi nedeniyle yurt içinden ve dışından vatandaşlar yoğun gösteriyor. Ev kredisi konusunda da birçok bankanın yüzde 80 seviyesi geçildiği için kredi veriliyor” diye konuştu.




AYD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Söğütönü mahallesinde yapımı devam eden Drusilya Evleri ile ilgili bilgi verdi.


Evlerin yüzde 60’a yakınının satıldığını ifade eden Aydın, “İnşaatın hızlı gitmesi nedeniyle yurt içinden ve dışından vatandaşlar yoğun gösteriyor. Ev kredisi konusunda da birçok bankanın yüzde 80 seviyesi geçildiği için kredi veriliyor” diye konuştu. 


YAPILAŞMA NİTELİKLİ OLACAK

Drusilya Evlerinin tanıtımı nedeniyle düzenlenen toplantıya katılan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da daireleri gezdi. Ataç, “Bu alan gelecekte insanların keyifle yaşayacakları bir yer olacak. Az katlı, bulvarları geniş, caddeleri geniş olsun istedik. Burada yapılaşmanın hep nitelikli olmasını istiyoruz. İnsanlarımızın güvenle yaşayabileceği, depremden korkmadan rahatça uyuyabileceği yapılar olsun istiyoruz” dedi.



 durumun doğal olarak merkezdeki konut fiyatlarını düşürdüğünü belirtti.

SÖĞÜTÖNÜ YATIRIMCILARIN KISKACINDA

Toplantıya katılan Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik de Söğütönü Mahallesi’nin sürekli geliştiğine dikkat çekerek bölgede yeni yapılanmaların yoğun olduğunu söyledi. Bu durumdan emlak piyasasının olumlu yönde etkilendiğine dikkat çeken Gazi Çelik, “Bursa yolunun sol tarafında Batıkent bölgesinde imarlı arsanın dönümü bin 500 liraya yükseldi. Bu yükseliş daire fiyatlarını da arttırıyor. Söğütönü imara açılmış, gelişimini sürdüren bir bölgemiz. Şu anda yatırımcılar için çok uygun bir alan. Hem nitelikli konutlar mevcut hem de fiyat olarak da uygun yerler. Vatandaşlar şehrin yoğunluğundan uzak olan ve ulaşımın da çok zor olmadığı bu alanları tercih ediyor” diye konuştu.


2 Eylül Gazetesi


Geri Dön