25 / 04 / 2024

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.




Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.


Çinelilerin yoğun ilgi gösterdiği ve adeta bayram havasında geçen açılışa ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


ÇİNE’YE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ


İtfaiye binasında gerçekleştirilen açılışta konuşan Başkan Çerçioğlu “Büyükşehir Belediyesi olarak Çine’ye yerel seçim döneminde söz verdiğimiz bütün yatırımları sırasıyla gerçekleştiriyoruz. Bunlar yetmez Çine’ye yeni eserler kazandırmak için çalışıyoruz. Bu güne kadar mahallelerimizde dahil olmak üzere Çine’ye 11 Milyon tl yol yatırımı yaptık. 2017 yılında bunun 2 katını yapmayı planlıyoruz. Bundan kısa zaman önce uzun yıllar beklediğiniz spor tesisi ve yüzme havuzunu hizmetinize açmıştık. inşaatı devam eden Terminal binamızın da açılışını hep beraber yapacağız. Buradan sizlere bir müjde daha vermek istiyorum. 4 milyon 200 bin liraya mal olacak Açık ve kapalı düğün salonlarının müjdesini veriyorum. 2017 Haziran ayında düğünlerinizi burada yapacaksınız. Sizlere hizmetin en iyisi yakışır.” Dedi.




ÇİNE’DE 30 MİLYON TL’LİK  ASKİ ,11 MİLYON TL’LİK YENİ YOL YATIRIMI GERÇEKLEŞTİ


Başkan Çerçioğlu, Çine’ye yapılan yatırımları paylaşmaya devam etti. Çine’de 11 Milyon TL’lik yeni yol yatırımı gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Çerçioğlu; “ASKİ olarak 30 Milyon TL’lik içme suyu hattı, kanalizasyon hattı yağmur suyu hattı yaptık. Seferler mahallesi içme suyu arıtma tesisimizi de hizmete açtık. Çine atık su arıtma tesisimiz gerçekleştirdiğimiz bakım ve tadilatlardan sonra sorunsuz olarak hizmet vermektedir. Camızağılı, Çaltı, Kuruköy ve Cuma mahallelerimizde paket arıtma tesislerimizin planlamasını bitirdik. Bugün sizlerle beraber Çine itfaiye binamızı ve Kabalak Çayı köprümüzün açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu köprü maliyeti 1 Milyon TL. olan fore kazıklarla desteklenmiş bir köprüdür.” Şeklinde konuştu.


 


ÇİNEYE HİZMET BİZLE GELDİ


Aydın için, Çine için kim taş üstüne taş koyarsa her zaman destek olduğunu ve bundan sonrada destek olacağını belirten Başkan Çerçioğlu “Çine’ye bizden fazla yatırım kimse yapmamıştır. Çine’ye hizmet bizle geldi. Ben her zaman vatandaşımın yanındayım. Yaptıklarım yapacaklarımın garantisidir.” sözleri Çinelilerden büyük alkış aldı. Konuşmaların ardından okunan dualarla Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsü Başkan Çerçioğlu tarafından hizmete açıldı. Açılışın ardından Başkan Çerçioğlu vatandaşların sevgisiyle Çine’den ayrıldı. 




Aydın Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön