20 / 04 / 2024

Aydın'ın yolları yenileniyor!

Aydın'ın yolları yenileniyor!

Aydın'da asfaltlanan ancak ilk yağmurda çöken yol yenileniyor. Yeni Asır'ın haberi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Batı Gazi Bulvarı'nda yağıştan dolayı çökme yaşanan asfaltı onarmak için çalışma başlattı.




Aydın'da asfaltlanan ancak ilk yağmurda çöken yol yenileniyor. Yeni Asır'ın haberi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Batı Gazi Bulvarı'nda yağıştan dolayı çökme yaşanan asfaltı onarmak için çalışma başlattı. Efeler ilçesinde geçtiğimiz pazartesi günü etkili olan yağış sonrası Mesudiye mahallesi ile Meşrutiyet mahallesi arasında yer alan Batı Gazi Bulvarı'ndaki asfalt yolda çökme meydana gelmişti.


150 metre çöktü


Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda asfaltlanan yolda yaklaşık 150 metre uzunluğundaki çökmeyi Yeni Asır, 'Tek Yağmurluk Yol' başlığıyla okuyucularına duyurmuştu. Yeni Asır'ın haberi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Batı Gazi Bulvarı'nda yağıştan dolayı çökme yaşanan asfaltı onarmak için çalışma başlattı. Yolların daha sağlam ve kaliteli yapılmasını talep eden vatandaşlar, "Yağış sonrası asfalt yol çöktü. Büyükşehir Belediyesi çöken asfalt yolda çalışma başlattı. Çalışmalar nedeniyle yol trafiğe kapandı" diye konuştular.


"Esnaf büyük kayıp yaşıyor"


İkinci kez düzenlenecek olan yolun trafiğe kapatılması nedeniyle bölge esnafının kayıp yaşadığını ifade eden vatandaşlar, "Yolların daha kaliteli asfaltlanması ve düzenlenmesini istiyoruz. Çünkü her çalışma nedeniyle kapatılan yollar esnafımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı olumsuz etkiliyor" diye konuştular.



Yeni Asır


Geri Dön