25 / 04 / 2024

Aydoğan İnşaat, Aslanpark projesini satışa çıkardı!

Aydoğan İnşaat, Aslanpark projesini satışa çıkardı!

Butik projelerle mahalle hayatını yeniden yaşatan ve 2015 yılını ağırlıklı olarak Bağdat Caddesindeki kentsel dönüşüm projeleriyle geçiren Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy'ü satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...



Butik projelerle mahalle hayatını yeniden yaşatan ve 2015 yılını ağırlıklı olarak Bağdat Caddesindeki kentsel dönüşüm projeleriyle geçiren Aydoğan İnşaat, bu projelerin arasına bir yenisini daha ekledi. Caddepark Erenköy'den sonra yıl içerisinde Erenköy'de gerçekleştirdiği ikinci proje olan Aslanpark Erenköy, Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde bulunuyor.


Bağdat Caddesinin en popüler lokasyonunda yer alan Aslanpark Erenköy, 7 bin 500 metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 12 katlı projede her katta iki daire olmak üzere 25 daire bulunuyor. 2 dairenin dubleks olduğu Aslanpark Erenköy'de, tüm daireler deniz görüyor. 3+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanan dairelerin brüt metrekaresi ise 144 ve 200 metrekare arasında değişiyor. 


Lükse dair her şeyin bir arada sunulduğu ve A plus kalitedeki inşaat malzemeleriyle yapüan Aslanpark Erenköy'de, aynı zamanda her daireye 2 araçlık kapalı otopark, toplantı odası ve çocuk 05nin alanı bulunuyor. Metrekaresi 6 bin dolardan başlayan fiyatlarla satüan Aslanpark Erenköy'ün tealim tarihi ise 2016 yü sonu olarak belirlendi. 


Bağdat Caddesi'nde yeni projeler için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, Caddepark Erenköy ve Tuzla'daki Aydoğanpark projesinin teslimlerini de yaptıklarını söyledi. 


Dünya




Geri Dön