25 / 04 / 2024

Aydos Country Konutları nerede?

Aydos Country Konutları nerede?

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Aydos Country'de daire fiyatları 256 bin TL'den başlıyor. Projede 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Aydos Country Konutları nerede?



"Aydos Country Konutları nerede?" sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe yanıtını verebiliriz. Satış süreci devam eden proje 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Aydos Country Sancaktepe'de konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. 


Sancaktepe Aydos Country'de dairelerin alanları minimum 48 metrekare, maksimum 208 metrekare olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Projede 10 bin TL peşin ödeme yapıldığında, kalan daire bedeli için 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan kısım 30 ay taksitlendiriliyor.  Projede konut fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sinpaş Aydos Country'de güvenlik, spor alanları, yüzme havuzu, hamam, oyun alanları, yürüyüş alanları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Aydos Country Konutları nerede?

Adres: Veysel Karani Mahallesi, Gülhane Caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Aydos Country Sancaktepe iletişim 

Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön