26 / 04 / 2024

Aydos Country projesi doğa ile iç içe yaşam sunuyor!

Aydos Country projesi doğa ile iç içe yaşam sunuyor!

Kentin keşmekeşinden sıkılanların doğa özlemini gidermek için emeklilik hayalleri kurmalarına gerek yok. Sinpaş'ın Aydos Country projesi orman huzurunu vaat ediyor.



Hepimiz doğanın stres azaltıcı ve insan, sağlığını olumlu yönde etkileyici özelliklere sahip olduğunu biliyoruz. Doğa ile iç içe bulunmaktan elde edilen faydaların tedavi edici olduğu kadar hastalıkları önleyici etkileri de var. Doğanın insan sağlığı ve psikolojisi üzerine olumlu etkileri olduğu gerçeği, özellikle gerekenden çok daha az yeşil alan ile yetinmeye çalışan kent insanları için de geçerli. Doğa ile iç içe olmayı özleyenler, hafta sonları İstanbul'un hemeıı yam başındaki ormanlık alanlara kaçıyor. Yürüyüş yapıyor, temiz hava alıyor ve iş stresini atarak ailece konforlu vakit geçiriyor. 


DOĞAYA KOMŞU BİR YAŞAM 


Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de geliştirdiği Aydos Country projesi, şehirden kopmadan doğa ile iç içe olacağınız bir yaşam sürmenizi sağlıyor ve doğaya komşu olmanın pek çok avantajını da beraberinde getiriyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü SebaGacemer, Aydos Ormam'na komşu bir proje tasarlamanın hangi önemli beklentileri karşılayacağı konusunda şunları söyledi: "Şehir merkezinde yaşayan insanların, doğaya duyduğu özlem ortada. Bu tarz bir yaşamı hayal edenler için Aydos Ormam'mn hemen 3'anı başında, doğa ile iç içe bir yaşam sürecekleri Aydos Country projemizi geliştirdik. 50 futbol sahası büyüklüğündeki Aydos Ormam'mn yanı başında country tarzında tasarlanan Aydos Country'de, evinizin kapısı, penceresi ormana açılacak. Şehrin karmaşasından çok da uzaklaşmadan Aydos Country'den ev alarak, konforlu bir yaşama sahip olmak mümkün." 


EN DOĞALI AYDOS 


Sancaktepe Aydos Ormanı sayesinde İstanbul'un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi. Aydos Country ise Siııpaş'm bölgedeki 7. projesi. Daha önce de Anadolu Yakası nda Çekmeköy, Sancaktepe, Sarıgazi ve Sultanbeyli gibi bölgelerde farklı projeler geliştiren Sinpaş, binlerce aileye güvenli ve kaliteli yaşam alanları tasarlayarak yaşam standartlarım yükseltme vizyonunu sürdürüyor. Bu projeler arasında, özellikle Aydos Country doğal yaşamla iç içe olması ile ön plana çıkıyor. 


BÖLGEDEKİ DİĞER SİNPAŞ PROJELERİ 


Lagün EgeBoyu Kelebekia Aqua City 2010 Köyceğiz Liva Aydos Country Aydos Country, doğa ile bütünleşen bir mimari yapıya sahip. Taş ve ahşap görünümlü dış cepheler, projeye pastoral bir atmosfer kazandırıyor. Çiçeklerle çevrili göletler, araç trafiği olmayan bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Cam kapamaları sayesinde, istendiğinde kış bahçesine dönüşebilecek balkonlarıyla Aydos Country evlerinin iç mimarisi de modern country tarzı bir dekorasyon felsefesiyle tasarlandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, bu projeyi tasarlarken özellikle çocuklu aileleri düşündüklerini söyleyerek şu noktaların altını çizdi: 


GÜVENLİ BİR YAŞAM 


"Aileler ev alırken ne ister? Çocuklarım güven içinde büyütecekleri, samimi komşuluk ilişkileri kurulabilecekleri yaşam alanları isterler, biz de burada bunu tasarlardık. Aydos Country'de yaşamayı tercih eden müşterilerimiz hem Aydos Orman'ınn doğal güzelliklerinden hem country yaşam anlayışıyla tasarladığımız peyzajımızdan yararlanabilecekler. Örneğin, EgeBoyu projemizde çocuklara trafik tehdidinin olmadığı bir bisiklet parkurunda saatlerce vakit geçirecek kadar özgür olabilecekleri bir ortam tasarladık. Bu durum elbette, ailelerin de güven içinde olmaları sonucunu doğuruyor. Aydos Country projemizde de trafiğe kapalı yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları var. Projelerin güven ve konfor sağlayan kimi nitelikleri, çoğu zaman evin içinden önemli hale gelebiliyor. Aydos Country'de tüm peyzaj, aileler ve çocukların güvenliği, özgürlüğü ve doğayı daha çok yaşamaları üzerine kurgulandı." Aydos Country, farklı yaş grubundaki çocuklara da özel oyun ve eğlence alanları sunuyor: Çocukların hep hayal ettiği, filmlerde gördüğü ağaç evler Aydos Country'de küçük kahramanlarım bekliyor. Bitki iskelesinde, gölet kenarında tekneleriyle yarışacakları, rengarenk uçurtmalarını uçuracakları, su eğlence parkında sitedeki arkadaşlarıyla sosyalleşecekleri, hem oyun hem oksijen dolu bir dünya onları bekliyor. Yanı başımızdaki ormana giderek ailece piknik yapabilir, gölde balık tutabilir, bisiklete binebilir, çiçekleri yakından tanıyabilirsiniz. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer " Peyzaj alanlarında çocuklar için daha fazla oyun imkanı, yüksek düzeyde sosyal kaynaşma ortamı oluşturduk. Siz oksijene doyarken çocuklarınız da hareketli su oyunlarının görsel şovuyla unutulmuş sokak oyunlarını oynasın istedik. Teknoloji hepimiz için ihtiyaç ama erken yaşta telefonla tabletle oynamaya başlayan çocuklar' büyüdükleri apartmanlarda doğayı tanıyamıyor. Onların ruhsal ve bedensel gelişimine yardımcı olacak özel tasarlanmış ağaç evler geliştirdik. Çocuklarınız güvenle oyun oynadığı bu alanda kaykay pisti, tırmanma duvarı, kum havuzu, salıncak, kaydırak, tahteravalli, zıp zıpla günü nasıl da mutlu bitirdiklerini görünce, ebeveynler olarak sizler de çok mutlu olacaksınız. " dedi. 


İDDİALI ÖDEME PLANLARI 


Aydos Country'den ev sahibi olmak çok kolay. 10 bin TL peşinat ve 2070 liralık taksitlerle ormanın yanı başında sağlıklı bir yaşama kapımzı açabilirsiniz. Üstelik, Sinpaş'ın, aylık kazancınıza uygun olarak kişiye özel geliştirebileceği ödeme planları ile bu hayalinizi ertelemeden hemen gerçekleştirmeniz de mümkün. 


KOLAY ULAŞIM PROJENİN KÜNYESİ 


Proje adı: Aydos Country Bölge: İstanbul Sancaktepe Konut sayısı: 900 Ev tipi: 68 m2 ile 208 m2 arası daireler. Teslim tarihi: Mayıs 2017 AYDOS Country'nin lokasyonunun yeni yapılan metro hattı sayesinde bir avantaj haline geleceğini belirten Gacemer, "Aydos Country, Bilfen Koleji'ne sadece 50 m. mesafede, civardaki Küçük Prens, Bahçeşehir Koleji, Saint Joseph, SEV ve Alman Liseliler Vakfı gibi köklü eğitim kurumlarına da oldukça yakınız. Ataşehir'e 10 dakika uzaklıktaki projemizden, iki ayrı metto hattı ve hızlı raylı sistem ile ulaşım sağlanabilecek. Ayrıca yapımı devam eden 3. köprüye de Sultanbeyli gişelerinden otoyol bağlantısı olacak. Sabiha Gökçen Havalimanına da oldukça kısa bir sürede ulaşabileceksiniz. " dedi. 


 http://aydoscountry.com/


Sabah


Geri Dön