10 / 05 / 2024

Ayhanlar Holding Bandırma Liman AVM'yi Eylül'de açıyor!

Ayhanlar Holding Bandırma Liman AVM'yi Eylül'de açıyor!

Formula 1 pistinin yapımını gerçekleştiren Ayhanlar Holding, inşaat sektöründe yönünü konut ve alışveriş merkezine çeviren isimlerden biri. Ahmet Tayfur, Bandırma'ya 40 milyon dolarlık bir AVM, Kartal'a da 1.000 konut yapacaklarını açıkladı  



Formula 1 pistinin yapımını gerçekleştiren Ayhanlar Holding, inşaat sektöründe yönünü konut ve alışveriş merkezine çeviren isimlerden biri. Ahmet Tayfur, Bandırma'ya 40 milyon dolarlık bir AVM, Kartal'a da 1.000 konut yapacaklarını açıkladı.

Formula 1 pisti ile Sabiha Gökçen Havalimanı 'nın apron ve tüm çevre yolları inşasını gerçekleştiren Ayhanlar Holding, gayrimenkul sektöründeki yönünü alışveriş merkezi ve konuta çevirdi. İnşaatta 33 yıllık deneyim sahibi olan şirketin bu yönde belirlediği coğrafya ise,   güney Marmara'nın yeni cazibe merkezlerinden biri olarak nitelendirilen Bandırma oldu. şžehre   40 milyon dolarlık yatırım bütçesine sahip bir alışverkezi yapma kararı alan şirket, şu anda kaba inşaatı tamamlamış durumda.
Türkiye 'nin pek çok noktasında şantiyeleri bulunduğunu belirten Ayhanlar Holding Genel Koordinatörü Ahmet Tayfur, bugüne kadar 2 bin 500 kilometrelik yol inşaatı gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, yeni dönemdeki yatırım planları hakkında şöyle konuştu:

Kartal'a 1.000 konut yapacak

“Öncelikle ana faaliyet alanımız olan inşaatta büyümeyi sürdüreceğiz. şžantiye sahamızı Türkiye'nin daha geniş bir sahasına yaymaya kararlıyız. Emlak sektörünün çok hareketli olduğunu görüyoruz. İstanbul Kartal 'da 1.000 konutlu bir konut projesi için hazırlıklarımız devam ederken, Bandırma'da da 40 milyon dolarlık bir alışveriş merkezi kurma kararı aldık.'
Bandırma'da yer alacak alışveriş merkezinin adını, Liman Bandırma AVM olarak belirlediklerini dile getiren Tayfur, bu lokasyonu seçmelerindeki nedeni ise, “İstanbul,  Ankara  ve  İzmir  'de alışveriş merkezi doygunluğu yaşanıyor. Akıllı bir yatırım yapmak için en uygun lokasyonun Bandırma olduğunu gördük. Liman AVM 'nin kaba inşaatını mayıs başı gibi tamamladık. Herhangi bir aksilikle karşılaşmazsak Liman AVM 'yi 17 Eylül 'de hizmete açmayı hedefiyoruz ” sözleriyle anlattı.

60 BİN METREKAREYE KURUYOR
Ayhanlar Holding'in Bandırma'ya yapacağı Liman Bandırma AVM isimli yatırım, 60 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Kiralanabilir alanın 23 bin metrekare olarak belirlendiği ve 17 Eylül'de açılması planlanan AVM'nin potansiyel müşteri kitlesi olarak 500 bin kişiden söz ediliyor.

 


Geri Dön