26 / 04 / 2024

Aze Tower Ümraniye satılık daire fiyatları!

Aze Tower Ümraniye satılık daire fiyatları!

Firma: Aze Grup

Proje: AZE Tower

Aze Grup imzası taşıyan Aze Tower projesi, İstanbul Ümraniye'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor...



1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer verilen  AZE Tower  projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Projedeki konutlar A, B, C ve D tip olarak sınıflandırıldı. 


Tek blokta toplam 75 konut yer verilen Aze Tower Ümraniye projesinde dairelerin büyüklüğü 55 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. 


Aze Tower projesi, Soyak Metro İstasyonu'na 400 metrelik mesafede yer alıyor. Ümraniye Aze Tower projesinin sosyal olanakları arasında, fitness Salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk Hamamı, seyir terası, kapalı otopark gibi imkanlar da bulunuyor. 


Aze Tower Ümraniye satılık daire fiyatları!

Aze Grup imzası taşıyan Aze Tower projesinde daireler 300 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Aze Tower teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirlendi. 


Finans Merkezi'nin arka kısmında yer alan Aze Tower Konutları konum olarak, Canpark AVM'ye 2.3 km, Atakent Metro İstasyonu'na 2.5 km, Tepeüstü TEM ve Şile Bağlantısına 3 km, Buyaka-IKEA'ya 4 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 9 km, FSM Köprüsü'ne 14 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 28 km mesafede hayata geçirildi. 


Aze Tower adres: 

Armağanevler Mahallesi 23 Nisan Caddesi No: 132 (Garden Life karsısı) Ümraniye İstanbul



Tel: 0.216 316 46 24 

http://www.azetower.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön