26 / 04 / 2024

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.



Galatasaray yönetimi çok acemi. Galatasaray Başkanı otellerini de böyle yönetiyorsa, otel falan kalmaz ortada. Otelleri dolu da takım boş. Galatasaray'da seneye kimleri bırakır, kimleri yollarsınız. Kaç topçu kalır? Hikaye anlatmasın kimse. Beşiktaş'a dönelim, kim gider, kim kalır. Kovsan gitmezler. Durum bu kadar basit. Tablo ortada.


Beşiktaş yukarıda kalmayı hakeden bir takım. Galatasaray da haketmiyor. Fenerbahçe haketmiyor. Medipol Başakşehir hakkediyor. 4 takımın 2'si hakkediyor. Diğer ikisi haketmiyor. Bu kadar kestirme. Şubat bitti, lig de bitti. Var mı sözü olan. Beşiktaş'ın attığı gol şans diyecekler, adama çarptı diyecekler. Şans futbolda kuvvetliye güler. Ceza alanına çok girer, topa vurur, çarpar girer. Bu böyledir. Başakşehir'in şansını Beşiktaş ve Galatasaray maçları sonrası göreceğiz.


Beşiktaş bugün yenilse de giderdi ama öyle bir maç ki rakipleri havlu attı bu gece. Fenerbahçe ve Galatasaray bitti. Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık. Bundan sonra içeriden de rahat olmayacaklar. Tudor birkaç kişiyi kadro dışı bırakır şimdi. İki maç sonra Galatasaray yönetimi Tudor'un arkasındayız derse geçmiş olsun o da gider.


Puan olayı var ortada. Kazanmaya mecbur olan Galatasaray.Beşiktaş öyle değil. Galatasaray'ın tavır koyup, rest çekmesi lazım. Rest çekebiliyor mu bu önemli. Tudor'a şu soruldu, "Karabük'ten geldiniz. Galatasaray'daki futbolcuların şekilleri sizin planlarınıza uyuyor mu?" dedi.




Sabah


Geri Dön