25 / 04 / 2024

Babacan Holding, Ulusal Kampanya'yı 1 ay daha uzattı!

Babacan Holding, Ulusal Kampanya'yı 1 ay daha uzattı!

Babacan Holding, bankaların faiz oranlarını yükseltmelerine rağmen Ulusal Kampanya’yı 1 ay daha uzattı. İşte kampanyalı fiyatlar...



Babacan Holding yüksek faizden şikayetçi olan ancak ev almak isteyen vatandaş için kampanyasına devam ediyor. Şirket Ulusal Kampanya’yı temmuz ayı boyunca da sürdürecek ve kampanya kapsamında yüzde 20 indirim, yüzde 0.98 faiz oranı sunmaya devem edecek.

Babacan Holding projelerinden ev almak isteyen yatırımcılar kampanya kapsamında Babacan Premium Projesi’nden 319 bin TL'ye, Babacan Port Royal projesinden de 341 bin TL 'ye ev sahibi olabiliyor.

Kampanyayı 1 ay uzatma kararı aldıklarını ifade eden  Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Ulusal Kampanya sürecinin başladığı ilk günden itibaren kampanyaya en büyük desteklerden birini veren bir şirket olarak yatırımcılarımızın gözünde oluşturduğumuz güveni zirveye taşıdık. Projelerimize yönelik talepte ciddi artış yakaladık. Kampanya sona ermesine rağmen, yatırımcılarımızdan gelen taleplere sessiz kalamadık. Bu nedenle onlara sunduğumuz avantajlı yatırım ayrıcalığını devam ettirme kararı aldık. Yatırımcılarımız, aldığımız bu karar neticesinde yüzde 0.98 faiz oranı ve yüzde 20 indirim ayrıcalığını bir ay daha yaşayabilecekler." dedi. 

ULUSAL KAMPANYADA YER ALAN PROJELER

1-Babacan Premium
Lokasyon: Beylikdüzü E-5 Üzeri
Konut adeti: 1010
Teslim Tarihi: İlk teslimler Ağustos 2018’de başlıyor

2-Babacan Port Royal
Lokasyon: Küçükçekmece E-5 Üzeri
Konut adeti: 814
Teslim Tarihi: İlk Teslimler Eylül 2019’da başlıyor

3-Babacan Palace
Lokasyon: Beylikdüzü E-5 Üzeri
Konut adeti: 248
Teslim Tarihi: Hemen Teslim

Web: http://babacanholding.com/


Geri Dön