27 / 04 / 2024

Babacan Holding'ten 120 ay vade yüzde 0,98 faiz fırsatı!

Babacan Holding'ten 120 ay vade yüzde 0,98 faiz fırsatı!

Konut sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Babacan Holding, Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay, yüzde 0 faizle, Babacan Port Royal'de ise 60 ay, yüzde 0 faizle ödeme fırsatı sunuyor.



Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinde yeni kampanya başlatıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, her dönem cazip ödeme seçenekleri sunan Holding, yılın ilk kampanyasında yatırımcıları faizsiz konut sahibi yapmayı planlıyor. Kampanya kapsamında her iki projeden daha uzun vadeyle konut sahibi olmak isteyenler için ise 120 ay vadeli yüzde 0,98'lik faizle ödeme imkanı sunuluyor.

Babacan Holding olarak imza attıkları projelerle sektöre prestij kazandırırken, sundukları "benzersiz" kampanyalarla da yatırımcı dostu bir holding olmayı başardıklarını söyleyen Babacan Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Babacan, "Konumu ve konseptiyle sektörde farklı bir kulvar açan Babacan Premium ve Babacan Port Royal'de başlattığımız yeni kampanyamızla yılın ilk fırsatını yatırımcılarımızla buluşturuyoruz. Bu sayede bir yandan yatırımcılarımızın konut sahibi olmasını kolaylaştırırken, sektördeki canlılığı diri tutmak adına sergilediğimiz öncü yaklaşımımızı sürdürüyoruz. Sunduğumuz kampanyamız sayesinde yatırımcılarımız, finansal zorluk yaşamadan Babacan Holding ailesine katılabilecekler" diye konuştu. 

Babacan Premium'da tatil köyü konforunda yaşam fırsatı sunuluyor. Toplam 9 bin konuttan oluşan projede 28 bin 620 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. 

Lokasyon itibarıyla yatırımcıların dikkatini çeken Babacan Premium, metroya sıfır, E-5'e 100 metre, Metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafe uzaklıkta bulunuyor. Projeden İstanbul Üniversitesi de dahil ve birçok özel üniversiteye toplu taşıma araçlarıyla 10 dakikaya ulaşılabiliyor.

Babacan Port Royal projesi ise Portekizli Addon Grup imzası taşıyor. Toplam 5 blokta 814 daire ve 37 adet ticari üniteden meydana gelen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede teslimlerin 2020 yılı ilk çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Projenin sosyal donatı alanları arasında fitness, sauna, hamam, masaj odası, playstation odası, sinema odası, dinlenme odası ve oyun odası yer alıyor. Projede 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu projede ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları mevcut.

Proje, CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakın mesafede konumlanıyor.

www.babacankampanya.com/‎

 


Geri Dön