19 / 04 / 2024

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.



Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokların hayata geçirilen kampanyalarla beraber azaldığını açıkladı. 

''Stokları erittik''

Bu yıl ellerinde bulunan projelerden birinin teslimlerinin gerçekleştiğini söyleyen Babacan, 800 konutluk Port Royal projesini ise bu yıl bitmeden teslim edeceklerini aktardı. Babacan, bu dönemde yapılan yeni projelerin azalmasından dolayı da 2021 yılında 2 projeye başlayacaklarını müjdeledi. 

''Ötelediğimiz projelere başlıyoruz''

Babacan, “Ekonomik gelişmeler nedeniyle 1 yıl ötelediğimiz projelerimizden ilkine Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde start vereceğiz. 60 dönümlük arazi üzerinde 250 konut yapacağız. Şimdi bu proje için hazırlanıyoruz. Bu projenin peşindenise yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

"Sektör tekrar ivme kazanacak"

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ise Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yurt için satışların yüzde 3,4 artarak 108 bin 670'e yükseldiğini, yabancılara yapılan satışların yüzde 3 azalarak 3 bin 36'ya düştüğünü ifade etti. 

Mart'ta dünya genelinde başlayan salgın hastalığın etkilerinin sektörde de hissedildiğini dile getiren Babacan, Türkiye olarak başarılı bir yürütülen süreç sonrası salgının kontrol altına alınmasıyla sektörün tekrar ivme kazanacağını, özellikle yabancıdaki açığın kapanacağına dikkat çekti. 

Babacan, bu süreçte firma olarak dijitalleşerek hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirterek, uluslararası seyahatler eski ivmesini kazanana kadar yabancı müşterilerle tüm görüşme ve satış işlemleri online olarak yapacaklarını ifade etti. 

Konut satışları koronavirüse rağmen arttı!

Konutta stoklar yüzde 30 eridi!


Geri Dön