25 / 04 / 2024

Babacan beylikdüzü projesi

Babacan beylikdüzü projesi

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Projede 709 konut ve 19 adet ticari alan yer alıyor. 

Referans Beylikdüzü'nün değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Beylikdüzü Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Beylikdüzü Projesi'nin değeri ne kadar?

Tor Beylikdüzü satılık!

'Beylikdüzü'nün yepyeni projesi' sloganıyla inşa edilen Tor Beylikdüzü projesi satışa çıktı. İşte Tor Beylikdüzü satılık daire fiyatları...

Kiler GYO Beylikdüzü projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi 483 Ada 5 Parsel üzerinde geliştirilen Konut Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Resital Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Arcı Tasarı ve Mimarlık tarafından İstanbul’un gelişen bölgesi Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen Resital Beylikdüzü projesi satışta. Projede 2+1'lerin fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Kiler GYO Beylikdüzü projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO portföyünde yer alan İstanbul ili Beylikdüzü ilçesinde yer alan konut projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Alya Grandis Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye! Yeni proje!

Alya Grandis Beylikdüzü projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 100 daire ve 8 dükkana yer verilen projede fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. 

Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi!

Yıltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ayazma Plus Beylikdüzü projesi 112 daire ve 20 ticari alandan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi..

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Babacan beylikdüzü projesi Haberi

Babacan beylikdüzü projesi

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokların hayata geçirilen kampanyalarla beraber azaldığını açıkladı. 

''Stokları erittik''

Bu yıl ellerinde bulunan projelerden birinin teslimlerinin gerçekleştiğini söyleyen Babacan, 800 konutluk Port Royal projesini ise bu yıl bitmeden teslim edeceklerini aktardı. Babacan, bu dönemde yapılan yeni projelerin azalmasından dolayı da 2021 yılında 2 projeye başlayacaklarını müjdeledi. 

''Ötelediğimiz projelere başlıyoruz''

Babacan, “Ekonomik gelişmeler nedeniyle 1 yıl ötelediğimiz projelerimizden ilkine Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde start vereceğiz. 60 dönümlük arazi üzerinde 250 konut yapacağız. Şimdi bu proje için hazırlanıyoruz. Bu projenin peşindenise yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

"Sektör tekrar ivme kazanacak"

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ise Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yurt için satışların yüzde 3,4 artarak 108 bin 670'e...