26 / 04 / 2024

Referans Beylikdüzü'nün değeri belli oldu!

Referans Beylikdüzü'nün değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Beylikdüzü Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Beylikdüzü Projesi'nin değeri ne kadar?



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Beylikdüzü Projesi'nin değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO tarafından Referans Beylikdüzü projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Söz konusu taşınmaz İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu semtinde, Kavaklı Mahallesi’nde yer alıyor. Marmara Evleri bölgede yapılan ilk konut projesi olma özelliği bulunuyor. Parsel D-100 karayoluna ve metrobüse yaklaşık 4 kilometre, Atatürk Havaalanı’na yaklaşık 21 kilometre, Ambarlı Limanı’na yaklaşık 4 kilometre mesafede konumlanıyor. Yakın çevresinde İhlas Marmara Evlerinin yeni etapları (3 ve 4), Huzurlu Marmara Sitesi, Dekar Asmalı Hayat, Demir Country, Mabeyn Konakları bulunuyor. Konu taşınmaz üzerinde herhangi bir yapılaşma yer almıyor.

Referans Beylikdüzü nün değeri belli oldu!

Kiler GYO’ya ait arsa, hak ve faydaların değeri KDV hariç 379 milyon 206 bin TL olarak belirlenirken, Kiler GYO’ye ait arsa, hak ve faydaların değeri ise KDV dahil 447 milyon 463 bin TL oldu.

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca,  

Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi 482 Ada 8 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Beylikdüzü Projesine ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2021 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO Marmaris arsalarının değeri belli oldu!

Nurgül TUTAR/Emlakkulisi.com


Geri Dön