26 / 04 / 2024

Beylikdüzü'ne 2 yeni kreş müjdesi!

Beylikdüzü'ne 2 yeni kreş müjdesi!

2020 yılının ilk meclis toplantısını başlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçeye 2 yeni kreş müjdesi verdi.



Beylikdüzü Belediyesi Ocak Ayı Meclisi'nin 1. oturumu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nde yer alan habere göre 2019 Nisan ayından bu yana 9 aylık süreçte neler yapıldığını 2020 yılında hayata geçecek projeler ile ilgili konuşan Çalık; "Belediyemiz ve kaymakamlığımızın işbirliği ile yerel afet gönüllüleri eğitim programımızı başlattık. Bu sayede afet sırasında yapılması gerekenler ve alınabilecek önlemleri vatandaşlarımıza anlattık. İlkyardım konusunda vatandaşlarımızı bilgilendirdik. Afet sağlığı çalıştayında ise afet sağlığı yönetimi ve modellerini tartıştık. 2020'de Afet Hazırlık Eylem Planımızı tamamlayacağız. Beylikdüzü'nde bu konuyu ihmal etmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019'da önce Emine Bulut sonra Ceren Özdemir cinayeti ve pek çok daha kadının katledilmesi hepimizin yüreğini yaktı. 2020'de kadına yönelik şiddet ile mücadele yerel eylem planımızı oluşturacağız. Beylikdüzü'nde kadınların çalışma hayatına katılımını kolaylaştırmak yolunda 2020'de iki kreşin daha yapımına başlayacağız. Ayrıca geçtiğimiz günlerde temelini attığımız Kavaklı Mutlu Çocuk Merkezi'nin faaliyetlerine de İlkbahar ayında başlayacağını da söylemek isterim."dedi.


Geri Dön