26 / 04 / 2024

Babacan Port Royal'da fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor!

Babacan Port Royal'da fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen Babacan Port Royal projesinde daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün..



Toplam 814 daire ile 37 ticari alandan meydana gelen Babacan Port Royal projesi 5 blok olarak yükseliyor. Babacan Yapı imzasını taşıyan projee 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Babacan Port Royal projesinde lansman fırsatkaru Ekim ayı sonuna kadar devam edecek. Projede daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. 


Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, bölgede bu kalitede böyle bir fiyata başka bir projenin olmadığını ifade etti. Projede teslimler 2019 yılının Eylül ayında yapılacak.


Babacan Port Royal projesinde ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Projede yüzde 5 peşinat ödendiğinde taksitler 2019 yılının Ocak ayına kadar erteleniyor. 


CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na ykın konumda yer alan Babacan Port Royal projesi E-5'e 1 dakika ve İDO'ya 10 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Çeşitli sosyal imkanların sunulduğu Port Royal projesinde kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, fitness, sauna, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası bulunuyor. 


Web: http://www.babacanportroyal.com/


Geri Dön