25 / 04 / 2024

Babacan Port Royal'de ödeme planını kendin oluştur!

Babacan Port Royal'de ödeme planını kendin oluştur!

Yeşilköy Havalimanı'nın karşısında yer alan Babacan Port Royal projesinde "ödeme planını kendin oluştur" dönemi başladı.



Babacan Holding, Babacan Port Royal projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Yeşilköy Havalimanı'nın karşısında yer alan projede kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. 2019 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan Babacan Port Royal projesinde daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 


İster peşin ister vadeli... Her bütçeye özel ödeme planı

Mehmet Babacan "Merkezi lokasyonu ile bölgedeki rakiplerine göre fark yaratan değerli bir arazi üzerinde Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nın tam karşısında, E-5 karayolu yakınında konumlanan ‘Babacan Port Royal’ projemizde çok özel bir kampanyaya daha imza atıyoruz. 16.500 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen projemiz, fiyat avantajıyla bölgenin en karlı projesi olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor. Daire fiyatlarının 279 bin liradan başladığı projemizden konut sahibi olmak isteyenlere ‘Ödeme planını kendin oluştur’ kampanyasını başlattık. Bu kampanyamızın ana amacı ev sahibi olmak isteyenlere ödeme rahatlığı sağlamaktır. Bu sayede ister peşin ister taksitli, özel olarak oluşturulan ödeme planları ile lokasyonun en lüks, en kaliteli ve en ulaşılabilir projesinde yer almak artık daha kolay olacak. Yatırım ve oturum amaçlı konut almak isteyenler bu özel fırsatı kaçırmamalı" açıklamasında bulundu. 


10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana komşu

814 daireden meydana gelen proje 5 blok olarak yükseliyor. Projede ayrıca 37 adet ticari ünite de bulunuyor. Daire alanlarının 37 metrekare ile 212 metrekare arasında değiştiği projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu konumda yer alıyor. E-5’e 1 dakika mesafede yer alan Babacan Port Royal projesi İDO’ya 10 dakika mesafede konumlanıyor. CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın konumda yer alıyor. 

 

Web: http://www.babacanportroyal.com/

 


Geri Dön