26 / 04 / 2024

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

 Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…



Babacan Holding, Küçükçekmece E-5 Üzerinde, eski havalimanı karşısında yer alan Babacan Port Royal'de kampanya başlattı.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Babacan Royal Port kapmasında müşterilerine, firma bünyesinde 45 bin TL peşinat, 4 bin 500 TL taksitle ya da yüzde 5 Peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizle banka kredisiyle ödeme avantajı sunuyor. 

"İndirim, yatırımcılara fırsat sunuyor"

Babacan Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Babacan, kredi faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşürülmesinin, iç piyasada yaşanan daralmaya iyi geleceğini ifade ederek, "Bu indirim yatırımcılara çok önemli bir fırsat sunuyor. İçerisinde bulunduğumuz aylar, konut satın almanın tam zamanı. Sunduğumuz kampanya sayesinde yatırımcılarımız, finansal zorluk yaşamadan ister firma bünyesinde vadelendirme fırsatından yararlanarak isterlerse de uygun faizli banka kredisinden yararlanarak Babacan Holding ailesine katılabilecekler." diye konuştu.

10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana komşu

Addon Grup imzası taşıyan proje toplam 5 blokta 814 daire ve 50 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede alan büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.
Şehrin merkezindeki konumu ile 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu projede yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları yer alıyor.

Babacan Port Royal'de teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Faiz indirimi durgunluğa karşı panzehir olacak!


Geri Dön