28 / 03 / 2024

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...



Babacan Holding, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Babacan Yapı'dan yapılan açıklamada, Küçükçekmece E-5 üzerinde, eski havalimanı karşısında konumlanan Babacan Port Royal projesinde, ilk etap teslimlerinin Ağustos 2020'de başlayacağı ve projede tapuların hazır olduğu belirtildi. 

Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzasyla yükselen proje, toplam 5 blokta 814 daire ve 50 adet ticari üniteden oluşuyor. Projede alan büyüklükleri 37 ila 212 metrekare arasında değişiklik gösteren 1+1, 2+1 ve 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 

Şehrin merkezinde yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu projede ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları gibi alnlar yer alıyor. hedeflenen Babacan Port Royal'in bin metrekarelik kapalı alanı; geniş sosyal donatı alanları için ayrıldı. Projede fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, sinema odası, dinlenme odası ve oyun odası mevcut. 

E-5'e bir dakika ve İDO'ya 10 dakika mesafede bulunan Babacan Port Royal, CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, MASKO, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakın mesafede konumlanıyor.

Web Adresi: http://www.babacanportroyal.com/


Geri Dön