23 / 04 / 2024

Babacan Yapı projelerini Kuveyt'te tanıtacak!

Babacan Yapı projelerini Kuveyt'te tanıtacak!

Babacan Yapı Kuveyt Gayrimenkul fuarına Güneşli Express, Crown Deluxe ve Crown Palace projeleriyle katılıyor. Şirket son projesi Crown Palace için bu fuarda ön talepleri toplayıp, ön rezervasyonları gerçekleştirecek.




Kuveyt'te yılda iki kez düzenlenen ve geçen yıl aralıkta Türkiye'nin Onur Ülkesi seçildiği gayrimenkul fuarı bu yıl 7-12 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kuveyt ve Türkiye arasında inşaat ve yatırımda köprü vazifesi gören fuara Babacan Yapı, Güneşli Express, Crown Deluxe ve Crown Palace projeleriyle katılıyor. Şirket son projesi Crown Palace için bu fuarda ön talepleri toplayıp, ön rezervasyonları gerçekleştirecek. 

Fuarı geçen yıl 7 bin kişinin takip ettiğini hatırlatan Babacan Yapı Başkan Yardımcısı Mehmet Babacan, fuarın Türk gayrimenkul piyasası A oyuncuları açısından birkaç noktada önem taşıdığını belirtti. Babacan "Dünya genelinde yıllık 1 trilyon dolarlık gayrimenkul yatırımının 250 milyar dolarını gerçekleştiren Umman, Bahreyn, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda yatırımcıyı ağırlıyor. Kuveyt'te yatırımcılar İngiltere'den sonra en çok Türkiye'den gayrimenkul satın alıyor. Üstelik de bunlar 350 bin dolar ve üstü konut yatırımı yapabilecek insanlar. Bu yüzden yabancıları cezbeden son projemiz Crown Palace'la bu fuarda yer almaya karar verdik" diye konuştu. 


Star


Geri Dön