26 / 04 / 2024

Babacan yatırımcıları bankasız, kefilsiz ve senetle ev sahibi yapacak!

Babacan yatırımcıları bankasız, kefilsiz ve senetle ev sahibi yapacak!

Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleriyle kampanyaya katılan Babacan Holding, konut alıcılarına yüzde 10 peşinat fırsatı sunuyor...



Babacan Holding, "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına dahil oldu. Şirket İstanbul Avrupa Yakası’nın en değerli lokasyonlarında yer alan Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerindeki dairelerini yüzde 10 peşin, 120 aya 0,98 vade ile satışa sundu.

Türkiye’de ses getirecek yepyeni bir kampanyayı başlattıklarını ifade eden Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Başlatılan Ulusal Kampanya’nın ardından giderek artışa geçen faiz oranları ve döviz kuru karşısında yatırımcılarımızın talepleri hiç hız kesmedi. Biz de ‘’Türkiye için kazanç vakti’’ kampanyasına iki önemli projemizle katıldık. Yerli ve yabancı konut alıcısından büyük ilgi gördük. Şimdi bu ilgiyi ve kazancı daha da yukarılara çekme vakti geldi diyoruz ve ev sahibi olmak isteyen herkes için bankasız, kefilsiz senetle satış dönemini başlatıyoruz” dedi.

"Ev almak isteyenleri dolar ve faiz kıskacından kurtarıyoruz"

Mehmet Babacan, bunun önüne geçebilmek için tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi. Babacan, "Döviz ve faizlerdeki yükselişler ister istemez konut satışını doğrudan etkiliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar da ileriyi göremedikleri için yatırım yapmaktan çekinebiliyorlar. Biz de Babacan Holding olarak Türkiye İçin Kazanç Vakti’nin “Babacan Kazanç Vakti”ne çevirelim dedik. Konut alıcısını döviz ve faiz kıskacından kurtaralım istedik. Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinden daire sahibi olmak isteyenler bankasız, kefilsiz ve senetle ev sahibi olabilirler. Yüzde 10 peşinat, 0,98 faiz ve 120 kadar vade seçeneği ile kazanmaya hemen başlayabilirler." ifadelerini kullandı. 

Babacan Premium
Lokasyon: Beylikdüzü E-5 Üzeri
Konut adeti: 1010
Teslim Tarihi: İlk teslimler Eylül 2018’de başlıyor

Babacan Port Royal
Lokasyon: Küçükçekmece E-5 Üzeri
Konut adeti: 814
Teslim Tarihi: Eylül 2019


Web: http://babacanholding.com/


Geri Dön