26 / 04 / 2024

Babacan'dan en ‘Babacan’ kampanya! 11 farklı ödeme seçeneğiyle!

Babacan'dan en ‘Babacan’ kampanya! 11 farklı ödeme seçeneğiyle!

Firma: Babacan Yapı

Babacan Holding, gayrimenkul sektöründe bir ilke daha imza atarak, 11 farklı kampanyayı Babacan kampanya’da buluşturdu. Projelere ait gerçek daire fiyatlarının ve ödeme planlarının bulunduğu sitede 1+1’ler 289 bin liradan, ödeme planına göre değişen taksitler ise 2 bin 750 liradan başlıyor...



Sektörde benzeri olmayan kampanyalara imza atmayı sürdüren Babacan Holding, Port Royal, Palace, Premium, Suites ile ticari projeleri için, sektörün en beğenilen 11 kampanyasını bir araya getirdi.

Yatırımcıların güvenilir konuta bütçelerini zorlamayacak şekilde ulaşmalarına olanak sağlayan Babacan Holding'in hazırladığı Babacan Kampanya dahilinde 1+1 daire fiyatları 289 bin TL'den, ödeme planı ve projeye göre değişen taksitler ise 2 bin 750 TL'den başlıyor.

Sektörde ilk “Outlet”

Babacan kampanya kapsamında yatırımcıları kendi ödeme planlarını oluşturabilecekleri, yüzde 0 faizli ya da peşinatsız uzun vadeli ödeme planları sunuluyor. Babacankampanya.com web sitesi üzerinden gerçekleştirilen kampanya, tüm Babacan projelerindeki ürünleri bir araya topladı. Aynı zamanda sektörde ilk defa oluşturduğu outlet bölümüne avantajlı daire seçeneklerini dahil edildi. Böylece yatırımcılara ucuza konut sahibi olma ayrıcalığı da tanındı.

Yatırımcıların bütçesini sarsmayan en ‘Babacan’ kampanya!

Babacan dan en ‘Babacan’ kampanya! 11 farklı ödeme seçeneğiyle!

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, Babacan kampanya aracılığıyla 11 farklı kampanyayı aynı anda sunarak tarihi bir kampanyaya Babacan Holding imzası attıklarını vurgulayarak “Güvenilir ve kaliteli konut projelerimizle sektöre ilkleri kazandırırken, sunduğumuz kampanyalarla da yatırımcılarımızı güvenilir konutla buluşturuyoruz. Onların bütçesine uygun cazip ödeme fırsatlarıyla Babacan Holding ailemizi hızla genişletiyoruz. Bu kapsamda sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını bir araya getirdiğimiz Babacan kampanya ile gayrimenkul ve inşaat sektörüne tarihi bir fırsat sunarken, ekonomimize de yüksek katma değer kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Seç, beğen, ödeme planı yap…

Babacan Holding olarak Babacan kampanya ile yatırımcıların bütçelerine göre farklılaşan birbirinden cazip ödeme planı sunduklarının altını çizerek Mehmet Babacan, “0 faizliya da 0 peşinatlı, artan ödemeli ya da ara ödemeli cazip ödeme planları gibi fırsatlardan oluşan kampanyamızı kendi içimizde sunduğumuz iç finansman modelimizle de destekliyoruz. Yatırımcılarımız kampanya dahilinde ödeme planlarını kendi bütçelerine göre belirleyebiliyor. İstediği peşinatı ödeyerek, bütçesine göre belirlediği taksitleri, istediği vadelere yayabiliyor” diye konuştu.

 


Geri Dön