19 / 04 / 2024

Babacan kampanya 2018

Babacan kampanya 2018

Babacan Holding, gayrimenkul sektöründe bir ilke daha imza atarak sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını Babacan kampanya’da buluşturuyor...

Babacan kampanya 2018 detayları!

Babacan Yapı'nın hayata geçirdiği projelerde "Babacan kampanya" dahilinde firma bünyesi ve banka kredili olmak üzere 11 farklı ödeme planı sunuluyor..

Babacan'dan en ‘Babacan’ kampanya! 11 farklı ödeme seçeneğiyle!

Babacan Holding, gayrimenkul sektöründe bir ilke daha imza atarak, 11 farklı kampanyayı Babacan kampanya’da buluşturdu. Projelere ait gerçek daire fiyatlarının ve ödeme planlarının bulunduğu sitede 1+1’ler 289 bin liradan, ödeme planına göre değişen taksitler ise 2 bin 750 liradan başlıyor...

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan Holding'ten 40 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

Babacan Holding, Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunulacak.

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Babacan Holding konutta 'tanzim satış' dönemini başlattı!

Babacan Holding CEO’su Babacan, "Yatırımcılarımızın tek yapması gereken, hızlı davranmak. Kampanya Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak" dedi...

Paranız mevduattayken evinizi alın!

‘Yatırımımı vadeli mevduat hesabıyla mı değerlendirsem yoksa gayrimenkule mi yatırım yapsam?’ ikileminde kalan yatırımcıya Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan kampanya ile cevap verdi.

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018!

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Sinpaş imzası ile inşa edilen proje 250 bin metrekare arsa alanı üzerinde kuruluyor. 

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Mia Garden Menderes kampanya 2018!

Mia Garden Menderes kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 130 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Kampanyaya göre yüzde 25 peşinde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyası 2018 başladı!

Emlak Konut erken ödeme indirim kampanyası 2018 başladı. Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 35 oranında indirimin yapıldığı kampanya kapsamında tam 65 proje yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018!

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılan proje EYG Grup imzasını taşıyor. 

Next Level Çayyolu kampanya 2018!

Next Level Çayyolu kampanya 2018 haberimizde yer alıyor. 0,98 oranla 120 aya kadar vade imkanı sağlanan projede toplamda 429 konut bulunuyor. 

Babacan kampanya 2018 Haberi

Babacan kampanya 2018

Babacan Holding gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atıyor. Sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını Babacan buluşturuyor. Kampanya Port Royal, Palace, Premium, Suites projelerinin yanı sıra ticari projeleri de hedef alıyor. Dev kampanyada yüzde 0 faizden 0 peşinata kadar birbirinden farklı 11 ödeme planı sunuluyor. Projelere ait gerçek daire fiyatlarının ve ödeme planlarının bulunduğu sitede 1+1 daireler 289 bin liradan, ödeme planına göre değişen taksitler ise 2 bin 750 liradan başlıyor.

Yatırımcıların bütçesini sarsmayan en ‘Babacan’ kampanya!

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, Babacan kampanya aracılığıyla 11 farklı kampanyayı aynı anda sunarak tarihi bir kampanyaya Babacan Holding imzası attıklarını söyledi. Babacan, "Güvenilir ve kaliteli konut projelerimizle sektöre ilkleri kazandırırken, sunduğumuz kampanyalarla da yatırımcılarımızı güvenilir konutla buluşturuyoruz. Onların bütçesine uygun cazip ödeme fırsatlarıyla Babacan...