29 / 03 / 2024

Babacan'dan 11 farklı kampanya!

Babacan'dan 11 farklı kampanya!

Babacan Holding, gayrimenkul sektöründe bir ilke daha imza atarak sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını Babacan kampanya’da buluşturuyor...



Babacan Holding gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atıyor. Sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını Babacan buluşturuyor. Kampanya Port Royal, Palace, Premium, Suites projelerinin yanı sıra ticari projeleri de hedef alıyor. Dev kampanyada yüzde 0 faizden 0 peşinata kadar birbirinden farklı 11 ödeme planı sunuluyor. Projelere ait gerçek daire fiyatlarının ve ödeme planlarının bulunduğu sitede 1+1 daireler 289 bin liradan, ödeme planına göre değişen taksitler ise 2 bin 750 liradan başlıyor.

Yatırımcıların bütçesini sarsmayan en ‘Babacan’ kampanya!

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, Babacan kampanya aracılığıyla 11 farklı kampanyayı aynı anda sunarak tarihi bir kampanyaya Babacan Holding imzası attıklarını söyledi. Babacan, "Güvenilir ve kaliteli konut projelerimizle sektöre ilkleri kazandırırken, sunduğumuz kampanyalarla da yatırımcılarımızı güvenilir konutla buluşturuyoruz. Onların bütçesine uygun cazip ödeme fırsatlarıyla Babacan Holding ailemizi hızla genişletiyoruz. Bu kapsamda sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını bir araya getirdiğimiz Babacan kampanya ile gayrimenkul ve inşaat sektörüne tarihi bir fırsat sunarken, ekonomimize de yüksek katma değer kazandırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 


Web: https://babacankampanya.com


Geri Dön