28 / 03 / 2024

Babalar Günü kampanyası yapan 10 proje!

 Babalar Günü kampanyası yapan 10 proje!

İnşaat şirketleri Babalar Günü'nü de es geçmedi. Kimi projeden ev alan tatile gidiyor, kimi indirimden faydalanıyor, kimi takımının maçları için kombine bilet kazanıyor!




1-Crown Deluxe – Babacan Yapı - Bahçeşehir Esenkent

Crown Deluxe projesinde başlatılan kampanyayla Babalar Günü’ne özel 10 bin lira indirim yapılıyor. 40 ay sıfır faizle vade uygulaması da devam ediyor.


2-Sinpaş 

Sinpaş tüm projelerinde Babalar Günü’ne özel 15 bin liraya varan indirim sunuyor.


3-Soyak Park Aparts – Soyak Yapı – Halkalı

Soyak Park Aparts projesinin satış ofisinde bu pazar Babalar Günü'ne özel bir parti düzenlenecek. Partide eğlenceli aktiviteler, sürpriz hediyeler, playstation ve tavla turnuvaları babalar ve çocukları bekliyor.


4-Rings İstanbul – Selin Yapı – Sancaktepe

Rings İstanbul'un Babalar Günü kampanyası kapsamında, 16 ve 17 Haziran 2012 tarihleri arasında Rings İstanbul’dan ev alacak babalar, bir yıl aidat ödemeyecek.


5-Elit Grand Palas – Delmar Yapı – Kurtköy

11-17 Haziran arasında Elit Grand Palas projesinden ev alanlara Yat Latilla'da boğaz turu eşliğinde 4 kişilik akşam yemeği hediye ediliyor.


6-Batışehir – Egeyapı Group – Bağcılar

Babalar Günü’nde Batışehir’den ev sahibi olanlar, taraftarı oldukları futbol kulübünün bir yıl süreyle iki kişilik kombine maç biletini kazanacaklar.  


7-Adlon Residence – BB Group Homes – Bodrum

Babalar Günü kampanyası kapsamında Adlon Residence’tan daire alan herkese yüzde 5 indirim ve bir yıl boyunca geçerli olacak ücretsiz golf üyeliği fırsatı sunuluyor.


8-Arena Residence – Pusula İnşaat – Beylikdüzü

Arena Residence projesinde 2 hata boyunca devam edecek kampanyaya göre; stüdyolar 54 bin liraya satılıyor.


9-GRD İnci Palas – GRD İnşaat – Esenyurt

İnci Palas projesinden daire alan babalara Bodrum'da 2 kişilik hafta sonu tatili hediye ediliyor. Uçak biletleri ve tüm konaklama masrafları GRD İnşaat tarafından karşılanıyor. 


10-Bulut İnşaat

Bulut İnşaat, tüm konut projelerinde Babalar Gününe özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.


Nagihan Arat



Geri Dön