19 / 04 / 2024

Bafra Belediyesi'nden 4 bin 500 metrekare kaldırım!

Bafra Belediyesi'nden 4 bin 500 metrekare kaldırım!

Bafra Belediyesi, Yün Pazarında 800 ton asfalt, 4.500 metrekare kaldırım 3.440 metre bordur çalışmasını tamamladıktan sonra, Çaycılar Sokak’ta çalışmalara başladı.




Bafra Belediyesi, Yün Pazarında 800 ton asfalt, 4.500 metrekare kaldırım 3.440 metre bordur çalışmasını tamamladıktan sonra, Çaycılar Sokak’ta çalışmalara başladı. Şu ana kadar Çaycılar Sokakta 4000 metrekareden fazla kaldırım ve 3500 metrekare bordur döşemesi yapıldı. Burada yağmur suyu deşarj hatları yapımından sonra asfalt çalışması da tamamlanacak.  Bafra Belediyesi, asfalt çalışmalarına İshaklı ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde devam ediyor.

 

“Ülkemizde yaşanan FETÖ ihanete karşı Bafra halkımızla ile demokrasi nöbeti tutuyoruz. Ülkemiz bir faciadan döndü. İnanılmaz bir durum yaşadık. Tüm bunlara rağmen ilçemizde halkımız için hizmetlerimiz devam ediyor. İlçemizin pek çok yerinde yoğun bir şekilde asfalt ve kaldırım çalışması yapıyoruz. İshaklı mahallemiz Bandırma Sokak’ta 400 ton asfalt çalışması yaptık. Ekiplerimiz Gaziosmanpaşa Mahallesi Şehit Altunışık Caddemizde asfalt çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalarımız Gazipaşa Mahallemizde ve pek çok mahallemizde devam edecek. Çaycılar Sokakta ise yağmur suyu çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltını yapacağız. Tüm imkânlarımızla doğal gaz geçen ve bozulan yollarımızda çalışmalar yapacağız. Halkımızın mağduriyetini gidereceğiz.”



Bafra Belediyesi


Geri Dön