20 / 04 / 2024

Bağcılar Yenice sitesinde icradan 130 bin TL'ye satılık konut!

 Bağcılar Yenice sitesinde icradan 130 bin TL'ye satılık konut!

Bakırköy İcra Müdürlüğü tarafından Bağcılar Yüzyıl'da 130 bin TL'ye konut satılacak. Satış, 3 Ağustos Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;


TC BAKIRKÖY 9. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ 

DOSYA N02012/406 Tal.

GAYRİMENKÜL AÇIK ARTIRMA İLANI

SATILMASINA KARAR VERİLEN GAYRİMEN KÜLÜN


Tapu Kaydı: Satışa konu taşınmaz İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyünde kain,1966 ada. 7 parsel sayılı 3.760,30m2 miktarlı kat irtifaktı taşınmazda B Blok 8. Kat(37) nolu 77/9977 arsa payı meskenin tamamının borçlu adına kayıtlı olup kaydında bir adet ipotek ile alacaklı lehine dosya haczinin mevcut olduğu bildirilen borçlu adına kayıtlı meskenin tamamı satılarak paraya çevrilecetir.


imar Durumu: Bağcılar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 23.03.2012 Tarih ve 5885 sayılı imar Durum Belgesine göre İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yüzyıl Mahallesi, 1966 ada, 7 pare «ayrtlı 1/1000 ölçekli 15.09.2008 tastik tarihli Uygulama İmar Planlarında maks. TAKS:0.25, maks. <-AKS:2.00 yapılanma şartlarında.konut alanında kalmaktadır. Yola terki ve yoldan ihdası bulunmak¬tadır. Enerji nakil hattından etkilenen parsel de ilgili kurum görüşleri alınmadan uygulama yapılamaz denilmektedir.


Hali Hazır Durumu: İstanbul İli, Bağcılar ilçesi. Yüzyıl Mahallesi, Veysel Karani Caddesi 18. Sokakta tapunun 1966 ada, 7 parsel numarasında kayıtlı 3.760,30m2 miktarlı arsa dahilindeyer alan Öz Yenice Sitesi B Blokta 77/9977 arsa paylı 8. Kat(37) nolu meskenin tamamı niteliğindedir. Veyse <arani Caddesi ile bu caddeyi dik kesen 18 ve 20. Sokaklar arasında yer alan, üç bloktan ibaret, blokları 2Bodrum Kat+Zemin Kat + 9Normal Kattan müteşekkil, B.A.K tarzda, blok nizamda,25ımf malzeme ve işçilik kalitesiyle inşa edilmiş olan, 10 yılı geçkin ömre sahip, normal katlannda dörder daireli elektrik, sıhhi tesisat, doğalgaz tesisatı ile 2 adet asansörü mevcut olan B Blok ana girişi, zemi- sat görünümlü birinci bodrum kattan olan, 8. Normal katı ise 9. kat görünümlü olup daire girişte antre üzerinde iki oda, banyo ve wc mahallerinden ibaret, brüt 96.2S m2 alana sahip, ıslak hacir zeminleri seramik, salon ve oda zemini pvc esaslı zemin kaplaması şeklinde, duvarları sıvalı ve boş alı banyo wc duvarları fayans kaplı, banyosunda sıhhi tesisat armatürleri ile tamamlayıcı aksesuarlar mevcut, mutfakta sabit tezgah ile mutfak dolaplan bulunmaktadır. Daire pencereleri pvc doğrama giriş kapısı çelik kapı, doğalgaz tesisatlıdır. Taşınmaz bulunduğu konum itibariyle alt ve üst yapısı tamamlanmış, her türlü belediye ve sosyal imkanlardan istifade edecek konumda civarın talep alanında yer almaktadır.


Muammen bedel: 130.000 TL kıymet takdir edilmiştir.


-SATIŞ BAKIRKÖY 9- İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDE 03/08/2012 günü 14.00-14.10 den kadar Bakırköy 9. icra Müdürlüğünde açık artırma suretiyle satılacaktır. 


Bu artırmada tahmin edilen kıymetin %60 ın ve rüçanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bîr bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla gayrimenkulun 13/08/2012 günü yukarıda yazılı yer, gün ve saatlerde ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da gayrimenkul için teklif edilen bedelin tahmin edilen kıymetin % 40ını bulması ve satış isteyenin atacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır.


-Artırmaya iştirak edeceklerin gayrimenkulun tahmin edilen kıymetin %20si nisbetin de peyakçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubu vermesi gerekmektedir. Satış peşin para ile yapılacaktır. Alıcı talep ederse 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. KDV. Damga vergisi tapu alıcı harcı alıcıya Tealiyle resmi satıcıya aittir. Satış tarihi itibariyle gayrimenkulun aynına ilişkin ödenmemiş vergiler varsa satış bedelinden ödenir.


-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerini (ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile birlikte tebliğ tarihinden itibaren on beş gün içinde dairemize bildirmeleri gerekmektedir, aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.


-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli farktan ve diğer zararlardan ve aynca temerrüt faizi aynca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için Müdürlüğümüzde açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya gayrimenkulun satış şart namesinin bir örneği gönderilebilir.


-Satışa iştirak edenlerin şartnameleri görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılıAetesya' numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.


-Satış ilanı ilgililerin dosya ve tapu kaydında yazılı adreslerine tebliğe gönderilmiş olup adrese tebh gat yapılmaması halinde ilgLKler ve adresleri bilinmeyenler içinde IİK,nun 127 maddesi gereğince işpu satış ilannlın ilanen tebligat yerine kaim olacağı ilan olunur.28.05.2012

BN34583 


İlan için tıklayın



Geri Dön