27 / 04 / 2024

Bağcılar’ın park, bahçe ve refüjleri lalelerle süsleniyor!

Bağcılar’ın park, bahçe ve refüjleri lalelerle süsleniyor!

Baharın gelişini lalelerle karşılayan Bağcılar Belediyesi, bu kapsamda 86 bin lale ve 15 bin sümbül soğanı ekti. Bağcılar’a ayrı bir güzellik katan rengarenk laleleri gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi...



Bağcılar belediyesi, Osmanlı’nın mirası olan ve adına şiirler yazılan lalelerle Bağcılar’ın park, bahçe ve refüjlerini süslemeye devam ediyor.


Baharın gelişini lalelerle karşılayan Bağcılar Belediyesi, bu kapsamda 86 bin lale ve 15 bin sümbül soğanı ekti. Bağcılar’a ayrı bir güzellik katan rengarenk laleleri gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “ İlçemize farklı türlerde çiçek diktik. Bu çiçekler ilçemizin sürekli renkli kalmasını sağlıyor” dedi. Geçmişte Bağcılar’ın her bahçesinde çiçeklerin açtığını ve bu geleneğin Selçukoğulları ve Osmanoğulları’ndan bu yana sürüp geldiğini ifade eden Çağırıcı, “Şehircilik anlamında yaptığımız çalışmalarımızı hemşehrilerimizin de desteğiyle ağaçları ve yeşil bitki örtüsünü koruyarak sürdürüyoruz. Bahara, laleler ve sümbüllerin hakim olduğu çiçeklerle merhaba diyoruz” şeklinde konuştu. 


Akşam Gazetesi 


Geri Dön