26 / 04 / 2024

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri teslim tarihi!

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri teslim tarihi!

Firma: Dörthan İnşaat

Proje: Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nin teslim tarihi Mart ayının ikinci haftası olarak belirlendi. 2 blok şeklinde yükselen Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri projesinde dairelerin alanları 210 metrekare olarak tasarlandı.



Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Toplam 48 adet daireden oluşan projede daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri projesinde çocuk oyun alanları, otopark, bahçe süslemesi,kamelya, yürüyüş parkuru, fitness center gibi sosyal seçenekleri bulunuyor. 


Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri projesi 2 blok şeklinde yükseliyor. 4 adet iş yeride bulunan projede dairelerin alanları 210 metrekare olarak dizayn edildi. Proje Kayseri İli' Kocasinan İlçe' sinde yükseliyor.


Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri projesinde her daireye özgü 40 metrekarelik hobi bahçesi, ahşap malzeme sandıklı ve oturulabilir pergole, sulama vanası bulunuyor.


Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri teslim tarihi!

Her katta 2 adet dairenin bulunduğu projede dairelerin teslimleri Mart aının ikinci haftasında gerçekleşecek. Projedeki dairelerin fiyatları 200 bin TL ile 210 bin TL arasında değişiyor. 


Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri iletişim

Adres: TURGUT REİS MAHALLESİ BAĞDAT CADDESİ NO: 228-230

KOCASİNAN KAYSERİ

Tel: 0 352 222 01

Web: http://www.dorthan.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön