27 / 04 / 2024

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.



Bahar aylarının gelmesiyle konutta geniş balkon, bahçe ve depolama alanı seçenekleri ve üst düzey donanımlarıyla şehrin içinde müstakil yaşam ortamı sunan projeler yoğun talep görmeye başladı. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs öncesinin çok katlı dev projelerinin yerini; daha butik, bol yeşil alana sahip projeler aldı. Baharla beraber konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

Doğal yaşam alanı ve merkezi lokasyon kriteri


Koronaivürüs ile başlayan izole yaşam beklentisinin bahar sezonunda satışları da etkilediğini dile getiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, “Konut sektöründe pandemi etkisi sürüyor. Konut satışlarında yaşanan hareketlilikte, izole yaşam beklentisini karşılayabilen projeler söz sahibi bir konumda yer alıyor. Yatırımcıların geniş balkon, bahçe, yürüyüş yolları ve peyzaj alanlarının yanı sıra merkezi konumuyla da şehrin içinde izole yaşam imkânı sunan projelere eğilimi devam ediyor. Yatırımcı için projenin sunduğu doğal yaşam alanının yanı sıra merkezi konumu da önemli bir kriter olarak karşımıza çıkıyor. Bu iki kritere sahip projeler, satışlarda ilk sırada yer alıyor. İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan Pendik’te müstakil yaşam sunduğumuz ‘Ondörtüç Pendik’ projemize gelen talepler, pandemi ile artışa geçmişti. Bahar sezonuyla birlikte daha da artış yaşanıyor.” dedi.

Her büyüklükteki dairede balkon yer alıyor


Hayata geçirdiği konut projeleriyle sektörün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, mega kent İstanbul’un en çok değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesiyle yatırımcıların doğal yaşam alanı ve merkezi lokasyon beklentilerini de karşılamaya devam ediyor. Kentin içinde müstakil bir yaşam sunan Ondörtüç Pendik projesindeki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar bulunuyor. Ondörtüç Pendik projesindeki 1 oda 1 salon konutların çoğunda 1 balkon, 3 oda 1 salon dairelerde ise 2 balkon mevcut. İnsay Yapı Ondörtüç Pendik projesinin yüzde 85’i balkonlu dairelerden meydana geliyor.  

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Pendik’in merkezinde ayrıcalıklı yaşam alanı

İnsay Yapı 'Ondörtüç Pendik' projesi, 9 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde; 252 konut ve 15 ticari birimden meydana geliyor. 24 saat güvenlik hizmetinin bulunduğu 'Ondörtüç Pendik'; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkânının yanı sıra kapalı otopark gibi sosyal alanlaryla da dikkat çekiyor. Profesyonel site yönetiminin yer aldığı ve her konuta depo alanının tahsis edildiği Ondörtüç Pendik projesinde mağaza ve restoranlar da ayrıcalıklı yaşam alanı konseptini de tamamlıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların bulunduğu Ondörtüç Pendik projesinin sunduğu müstakil yaşam olanakları, talebe yön veriyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatlarının 400 bin TL’den başladığı projede, 2 oda 1 salon konutlar 548 bin TL’den, 3 oda 1 salon konutlar da 778 bin TL’den satışta.

Depolama alanlarıyla ofisi ve okulu eve sığdırdı


İnsay Yapı ‘Ondörtüç Pendik’ projesi, sunduğu depolama alanlarıyla ofis ve okul yaşamını da adeta konutlara sığdırıyor. İnsay Yapı ‘Ondörtüç Pendik’ projesi kapsamındaki 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dairelrein her birinde geniş depolama alanları mevcut. Proje kapsamındaki depolama alanlarının büyüklükleri 3 ile 3.5 metrekare arasında tasarlandı. 3 oda 1 salon olan 3 cepheli köşe dairelerde, biri konutun hemen karşısında konumlandırılan, diğeri de otopark katında bulunan 2 depo mevcut.

Teknokent’e komşu…


Pendik'in merkezinde hayata geçirilen 'Ondörtüç Pendik' projesi, lokasyonuyla da göz dolduruyor. İnşaat çalışmaları hız kesmeden süren Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattı, projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.. Teknokent'e de komşu konumda inşa edilen Ondörtüç Pendik ayrıca, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da çok kısa zamanda ve kolay bir biçimde ulaşma imkânı sağlıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta


Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasına sahip olan Ondörtüç Pendik projesinde, dört bir tarafı sağlık kuruluşlarıyla çevrili ve özel hastanelerin dışında Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı ile hızlı feribota da 15 dakika ve eğitim kurumlarına da yakın konumda inşa ediliyor.
 

Telefon: 0216 3141414 

Web: www.ondortuc.com.tr

 

Ondörtüç Pendik projesinden yüzde 30 indirimli bahar kampanyası!


Geri Dön