25 / 04 / 2024

Bahçe Kent Flora projesi!

Bahçe Kent Flora projesi!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Bahçe Kent Flora projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde inşa ediliyor. 120 bin metrekare arsa alanına sahip proje, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor...



Dairelerin 65 metrekare ile 187 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Bahçe Kent Flora projesi,  İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak  TOKİ  İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş güvencesiyle yaşama geçiriliyor. 


Bahçekent Flora teslim ne zaman sorusuna ilk etaptaki daireler 24 ay sonra, ikinci etaptaki daireler ise 36 ay sonra teslim edilecek cevabı veriliyor. Proje,  875 adet daireden meydana geliyor. 


Tamamlandığı zaman 3.000 kişiye ev sahipliği yapacak olan Bahçe Kent Flora projesi, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje lokasyon olarak Hoşdere Bölge Parkı'na yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Bahçe Kent Flora projesi!


22 bin metrekaresi rekreasyon alanı için ayrılan Bahçekent Flora daire fiyatları 145 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Bahçe Kent Flora projesi sosyal olanakları arasında;  çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, otopark, yüzme havuzu, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, fitness center, sauna mevcut. 


Bahçeşehir  Bahçekent Flora  projesi nerede?


Bahçekent Flora adres!


Flora Bahçekent Evleri ödeme!


Bahçekent Flora arsa alanı!


Bahçekent Flora kroki!


Bahçe Kent Flora iletişim bilgileri:

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön