25 / 04 / 2024

Bahçe, tarla traktörü alacak çiftçiler dikkat! Hattat Traktör'ün fiyat listesi açıklandı! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bahçe, tarla traktörü alacak çiftçiler dikkat! Hattat Traktör'ün fiyat listesi açıklandı! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği  Hattat Traktörün Ağustos 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki, Hattat traktörün Ağustos 2022 fiyatları ne kadar? Hattat bahçe traktör fiyatları kaç lira? İşte 6 Ağustos  2022 fiyat listesi...



Çiftçilerin merakla takip ettiği traktör Hattat Traktörün Ağustos 2022 fiyat listesi belli oldu. Bugün fiyatlarını inceldiğimiz Hattat Traktör'ün 255 T ve 240 S modellerinin fiyatları ve özelliğini listeledik. Tarla, bağ-bahçelerinizin orijinal PERKİNS motorlu özelliğiyle 255 T ve 240 S modelleri satışa sunulmaktadır. Söz konusu traktörler düz ve yarım çamurluk, disk fren ve kampana fren seçenekleri meyve ve sebze bahçelerinizde ideal çalışma koşulları sağlamakla kalmayıp işinizi kolaylaştırıyor. Ayrıca nakliye giderlerinizi azaltmanıza destek oluyor. Hattat Traktör perkins motor ile uygun tarla ve yol hızları elde ederken yakıttan önemli oranda tasarruf da sağlayabileceğinizi kaydediyor.

Bahçe, tarla traktörü alacak çiftçiler dikkat! Hattat Traktör'ün fiyat listesi yayımlandı! 12 Temmuz 2022 fiyat listesi

Ergonomik Vites Kolları

Ergonomik tasarımı ile kavramanızı kolaylaştıracak vites topuzları, konumuyla da rahat ve keyifli bir kullanım sunuyor. Kullanımı son derece kolay ve ergonomik çok fonsiyonlu gösterge paneli ile traktörünüzün tüm fonksiyonlarını gözler önüne seriyor. Sürücünün konforu düşünülerek en uygun konuma yerleştirilen askı tip pedallar, kullanımı kolaylaştırırken yumuşaklığı da sürücünün uzun saatler yorulmadan çalışmasına yardımcı oluyor. Klasikten vazgeçmeyen çiftçilerimiz içnse döküm pedal alternatifi ile sağlıyor.

Yüksek Performanslı Traktörler

Yakıtın daha verimli yanmasını sağlayarak motorun yüksek performansla çalışmasına da katkıda bulunuyor. Euro 3 özelliğe sahip motorlar, daha ekonomik ve çevreye karşı daha duyarlı olarak tasarlanmasıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Geniş Yakıt Depo Özellikli

Geniş hacimli yakıt deposu uzun saatler kesintisiz çalışma imkanı sağlayan bu traktörler hızlı ve kolay bakım yapılabilen kuru tip hava filitresi sayesinde motorunuz tozlu ortamlarda bile maksimum performansla çalışır. Peki Hattat traktörün güncel fiyatları ne kadar? İşte 255 T ve 240 S modellerin 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön