25 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark satış fiyatları!

Bahçekent Avrupark satış fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Bahçekent Avrupark satış fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası taşıyan Avrupark Başakşehir'de 1.394 daire ile 86 ticari ünite mevcut. Projede teslimlerin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Bahçekent Avrupark satış fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor.


Avrupark Bahçekent Konutları 78 bin 640 metrekare arsa üzerinde, 500 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin alanları 64 metrekare ile 186 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Başakşehir Avrupark Evleri cami ve piknik alanları, okullar, havuz, restoranlar, gölet, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, bankalar, etkinlik alanları gibi sosyal imkanlara sahip. 


Bahçekent Avrupark satış fiyatları 158 bin TL'den başlıyor. Proje planlanan metro hattına ve Kanal İstanbul'a 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre, Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre mesafede bulunuyor. 


Bahçekent Avrupark adres: Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 3. Etap Mercedes Fabrikası Karşısı Başakşehir / İstanbul


Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön