26 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark konut fiyatları!

Bahçekent Avrupark konut fiyatları!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje 3. havalimanına 30 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. Bahçekent Avrupark konut fiyatları 158 bin TL'den satışa sunuluyor.



Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi seçeneklerle dizayn edildiği proje  Cihan İnşaat  ve Konut Yapı imzası taşıyor. Proje toplam 1.394 daireden meydana geliyor.


78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede daire büyüklükleri 64 metrekareden başlayıp 186 metrekareye kadar uzanıyor. 86 tane ticari üniteye yer verildiği proje dev şehir parkı Hayat Park'a yakın bir bölgede bulunuyor. 


Sosyal alanlar kapsamında projede cami ve piknik alanları, okullar, havuz, restoranlar, gölet, spor alanları, kafeler, çim amfi, marketler, oyun alanları, mağazalar, yamaç terasları, bankalar, etkinlik alanları bulunuyor.


Bahçekent Avrupark ulaşım bilgileri kapsamında Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre, Kanal İstanbul'a ve planlanan metro hattına 3.5 kilometre, 3. havalimanına 30 kilometre mesafede yer alıyor.


Bahçekent Avrupark konut fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış fiyatlarının metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösterdiği projede Emlak Konut ve  TOKİ   güvencesiyle hayata geçiriliyor. 2018 yılı Nisan ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Telefon: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön