16 / 04 / 2024

Bahçekent Flora daire fiyatları!

Bahçekent Flora daire fiyatları!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Bahçekent Flora daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...




Bahçekent Flora Projesi,  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığı tarafından yaşama geçiriliyor. 


Bahçekent Flora daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.  Bahçekent Flora daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçeşehir Hoşdere bölgesinde yer alan Bahçekent Flora'da 875 adet konut bulunuyor.


Flora Bahçekent kapsamındaki daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Bahçekent Flora daire fiyatları:

Flora Bahçekent fiyatları 145 bin 300 liradan başlangıç gösteriyor. 


Bahçekent Flora ne zaman teslim?

Flora Bahçekent teslim tarihi Eylül 2016 olarak planlanıyor. 


Flora Bahçekent projesinde yer alan dairelerin alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor.  Bahçekent Flora  projesi ödeme planı kapsamında vade farksız 36 ay taksit imkanı sunuluyor. 


Flora Evleri Bahçekent'in sosyal imkanları arasında  yürüyüş yolları, otopark ,spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, buhar odası,  dinlenme alanları, fitness center, sauna yer alıyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için Bahçekent Flora satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Flora Bahçekent adres bilgileri:

Bahçekent Flora adres: Medeniyet Cad. Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Başakşehir, İstanbul


Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/


projeye sor



Geri Dön