25 / 04 / 2024

Bahçekent Flora Evleri fiyatları!

Bahçekent Flora Evleri fiyatları!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Bahçekent Flora Evleri fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Satışlarının yüzde 70'ini tamamlayan proje 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerinden oluşuyor.



Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen  Bahçekent Flora  Konutları  İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat imzası taşıyor. Proje 450 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.


Satışları devam eden Bahçekent Flora Evleri fiyatları konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Projede yer alan dairelerin alanları 65 metrekareden başlıyor, 187 metrekareye kadar ulaşıyor.


Bahçekent Flora Başakşehir Rezidans 'ın sosyal alanları içerisinde fitnes, sauna, basketbol sahası, Türk hamamı, kafe, vitamin bar, dinlenme alanları, otomatik atık geri dönüşüm sistemi, güneş panelleri, bölge parkı, yüzme havuzu, doğa ve ticari alanlar mevcut. 


Toplam 875 konut ve 260 ticari alanın bulunduğu Bahçekent Flora projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Proje Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanı’na yakın bir bölgede yer alıyor. 


Bahçekent Flora Evleri fiyatları 199 bin TL ile 464 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 11 bloktan meydana geliyor. 


Bahçekent Flora satış ofisi iletişim 

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön