28 / 03 / 2024

Bahçekent Flora'da satışlar yarılandı!

 Bahçekent Flora'da satışlar yarılandı!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir’de hayata geçirilen Bahçekent Flora’da dairelerin yarısına yakını sahiplerini buldu.



TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığıyla, Başakşehir’de hayata geçirilen Bahçekent Flora’da dairelerin yarısına yakını sahiplerini buldu. Bölgenin en gözde projeleri arasında yerini alan Bahçekent Flora’da lansman fiyatlarıyla devam eden satışlar için son günlere girildi.


İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığının Başakşehir’de inşasına devam ettiği Bahçekent Flora’da satışlar yarıya yaklaştı.  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Bahçekent Flora’da 875 konut ve ticari alan yer alacak.


Haziran ayında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanın ardından yoğun ilgiyle satışa sunulan Bahçekent Flora’da yaklaşık 400 konut sahiplerini buldu. Beklenenin üzerinde bir taleple karşılanan projede satışlar yarıya yaklaşırken avantajlı ödeme planları da gelen talebi artırıyor.


Lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarda son günlere girilen projede, 164 bin TL ile 452 bin TL arasında değişen fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.


1+1’den 4+1’e kadar çeşitli tiplerde daire seçeneklerinin sunulduğu projede 36 aya vade farksız taksitlendirme yapılırken, 120 aya kadar da uygun faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Alternatif ödeme planlarının da bulunduğu projede %4 peşinatlı ödeme imkanı da sunuluyor.


300 MİLYON TL’LİK DEV PROJE

İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Başakşehir’de konumlandırılan Bahçekent Flora, 300 milyon TL’lik dev bir yatırımla hayat buluyor. İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığında gerçekleştirilen proje, bölgenin gelişimine büyük katkı sağlarken, markalı konut projeleri arasında da örnek teşkil edecek detaylara sahip.



140 BİN METREKARELİK BÖLGE PARKININ KOMŞUSU

Bölgenin en dikkat çeken projeleri arasında yerini alan Bahçekent Flora, 22 bin metrekarelik peyzaj alanına ek olarak, bitişiğindeki 140 bin metrekare genişliğindeki bölge parkıyla eşsiz bir konuma erişiyor.


Proje bitiminde yaklaşık 3.000 kişinin yaşayacağı Bahçekent Flora, yeşil alanlarla çevrili konumuyla dikkat çekiyor.



YATIRIMCILARIN İLGİ ODAĞI OLDU

Lansman sonrasında yoğun bir ilgiyle karşılanan proje, konumu ve donatıları itibariyle yatırımcıların talebini çekiyor. 164 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlar ise kısa bir süre daha devam edecek.


Büyüklükleri 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişen daireler, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle alıcı buluyor.İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede ilk etabın teslimleri ise 2016 yılının Eylül ayında olacak.



Geri Dön