26 / 04 / 2024

Bahçelievler Fizik-Tedavi Hastanesi 2017’de hizmette!

Bahçelievler Fizik-Tedavi Hastanesi 2017’de hizmette!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen 400 yatak kapasiteli Bahçelievler Fizik - Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin yapımına başlandı. Hastane 2017’de hizmete girecek...




İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen 400 yatak kapasiteli Bahçelievler Fizik-Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin yapımına başlandı.


Sağlık Bakanlığı, İstanbul Valiliği ve Bahçelievler Belediye Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen Bahçelievler Devlet Hastanesi’nden sonra şimdide, 400 yatak kapasiteli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinin sevinci yaşanıyor.


Yeni hastane, daha önce yıllarca sadece İstanbul’a değil Türkiye’nin her yerinden gelen hastalara yıllarca hizmet veren, fakat deprem riski ve fiziki yetersizliğinden dolayı yıkılan 50. Yıl Fizik-Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin olduğu yerde inşa ediliyor.


Hastane tamamlandığında sadece Bahçelievler’in değil Türkiye’nin gözdesi olacak.


68 Bin m2 arazi içerisinde 36 Bin m2 alana inşaa edilecek kompleks hastane 101 Bin m2 kapalı alana sahip olacak. 8 hastane bloğu, 1 teknik bina bloğu ve 1 blok okul bloğundan oluşacak olan hastanenin 2017’de hizmete girmesi planlanıyor.


Fizik-Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesinin, her branştaki fizik- tedavi ve rehabilitasyon hastalarına, çağın yüksek teknolojik makine ve teçhizatlarıyla hizmet sunulacak şekilde projelendirildiğini belirten Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Bahçelievler’imiz, sağlık konusunda da Türkiye’mizin ve İstanbul’umuzun gözdesi olacak. Halkımıza sağlıkta da en modern tesislerle, hizmet edebilmenin heyecanıyla çalışıyoruz” dedi.




Bahçelievler Belediyesi


Geri Dön