19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Fransız Sokağı'nda metrekaresi 70 TL'ye kiralık!

Bahçeşehir Fransız Sokağı'nda metrekaresi 70 TL'ye kiralık!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Crown Deluxe

Babacan Yapı’nın tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen CrownDeLuxe projesindeki ticari birimlerin kiralama süreci başlamış durumda. Projedeki Fransız Sokağı adı altında birleştirilen birimlerin metrekare kirası aylık 70 TL




BabacanYapı’nın Bahçeşehir’de 2013 yılı ortalarında hayata geçireceği CrownDeLuxe Bahçeşehir projesinde; konut projelerindeki alışveriş birimi konseptine yepyeni bir boyut getiriliyor: “Alışveriş Caddesi”… CrownDeLuxe Bahçeşehir ticari birimleri de Fransız Sokağı ismini taşıyacak bu alışveriş caddesinde konumlanacak. Haziran 2013’te teslimlerin başlayacağı projede ticari birimler metrekaresi 70 TL’den başlayan fiyatlarla kiralanıyor.


BabacanYapı güvencesiyle Bahçeşehir’de hayata geçirilen CrownDeLuxe projesi içinde yer alan ticari üniteler için kiralama süreci başladı. Konut projelerinde olduğu gibi alışverişe de farklı bir boyut kazandıran BabacanYapı, CrownDeLuxe’de alışveriş birimlerinin yer alacağı ve Fransız Sokağı olarak isimlendirilen özel bir cadde yaratıyor.


CrownDeLuxe’e özel, bir yanda konut sahipleri, diğer yanda ise çevre sakinlerine hizmet verecek ve teslimleri Haziran 2013’de gerçekleştirilecek alışveriş üniteleri arasında; yeme-içme, market, optik-saat, banka, giyim, eczane, elektronik, ev tekstili ve mobilya gibi birimler yer alacak.  


Alışveriş ünitelerinin büyüklükleri minimum 60 metrekareden başlarken, merkezin en önemli özelliği birim büyüklüklerinin istenilen boyuta göre genişletilebilmesi. Fransız Sokağı’nda ulusal ve uluslararası birçok farklı markayı bir araya getiren 40 ünite bulunuyor. Atatürk Bulvarı ve Restoranlar Sokağı cepheli birimler metrekaresi 70 TL’den başlayan fiyatlarla kiralanacak.


Konut satışları hızla devam eden CrownDeLuxe projesinde anahtar teslimleri Aralık 2013’te başlayacak.


BabacanYapı CrownDeLuxe -Bahçeşehir projesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye 0 (212) 444 24 20 numaralı telefondan ya da http://www.crowndeluxe.com.tr internet adresinden ulaşmak mümkün.



projeye sor



Geri Dön