24 / 04 / 2024

Bahçeşehir Hayat'ta finansman desteği!

Bahçeşehir Hayat'ta finansman desteği!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerle bölgenin değişimi ve gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, yatırımcılardan aldığı güvenin karşılığını veren bir yaklaşım sunuyor. 



Kredi faiz oranlarının yüksek seyretmesi karşısında, Bahçeşehir Hayat projesinde yatırımcılara sunduğu 48 aylık iç finansman desteği ile konut alıcılarını adeta koruma altına alan şirket, bu desteği 60 aya kadar uzattı. 

Bahçeşehir Atmaca, Bahçeşehir Konakları, Bahçeşehir Park projelerinde  60 ay vadeli, yüzde 0. 79 faizle banka kredisi avantajı sunuluyor. Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Adem Atmaca, konuya ilişkin şunları söyledi: 

“Satışlardaki artış, yatırımcılarımızın bize duyduğu güveni gösteriyor”
“Bahçeşehir’de mimarisinden, donatılarına, avantajlı ödeme seçeneklerinden yüksek prim potansiyeline kadar çok sayıda unsuruyla yatırımcıların yoğun talepleriyle karşılaşan Bahçeşehir Hayat projemiz, giderek artan satış performansıyla yatırımcı taleplerini sürekli artırıyor. Faizlerdeki yükseliş eğilimine rağmen projemizin giderek artan satış performansı, onların bize duyduğu güvenin bir göstergesini oluşturuyor. Biz de onlardan aldığımız talepten yola çıkarak sunduğumuz 48 aylık finansman modelini 60 aya çıkardık. Bir anlamda yüksek seyreden kredi faiz oranları karşısında yatırımcılarımızı Atmaca Gayrimenkul korumasına aldık. Projemiz ile Bahçeşehir ayrıcalığında üst düzey bir yaşama kavuşmak ve sunduğu yüksek prim potansiyeliyle kazançlı yatırım elde etmek isteyenler için ciddi bir alternatif yaratıyoruz. “

Yaklaşık 17 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen Bahçeşehir Hayat projesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1  daire seçenekleri yer alıyor. . Açık yüzme havuzu, fitness, Türk Hamamı, sauna, çocuk parkı gibi sosyal donatılarıyla sunduğu üst düzey yaşam konforunu destekleyen proje, bu yönüyle üst düzey yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

 

Web: http://www.bahcesehirhayat.com/


Geri Dön