29 / 03 / 2024

Bahçetepe İstanbul'da 158 bin liraya! Olimpiyat Stadı'nın yanında!

Bahçetepe İstanbul'da 158 bin liraya! Olimpiyat Stadı'nın yanında!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

81 bin 910 metrekare arsa alanı züerinde inşa edilen ve Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen Bahçetepe İstanbul'da konut fiyatları 158 bin liradan başlıyor...



Bahçetepe İstanbul projesi, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa ediliyor. Olimpiyat Stadı'na çok yakın mesafede yer alan  Bahçetepe İstanbul  projesinin arsa alanı 81 bin 910 metrekare olarak belirlendi. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu projede konut büyüklükleri 62 metrekare ile 247 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Toplamda 1467 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul projesinde; yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, alışveriş alanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Lansmanının geçtiğimiz son baharda yapıldığı ve satışlarının devam ettiği Bahçetepe İstanbul teslimleri 2014 Aralık'ta gerçekleştirilecek.


Bahçetepe İstanbul satış ofisi projenin bulunduğu alanda yer alıyor. 


'Her evin bir bahçesi, her bahçenin bir evi' sloganı ile dikkat çeken Bahçetepe İstanbul projesi ulaşım açısından çok avantajlı bir bölgede yer alıyor. Projede banka kredisi imkanından yararlanılabildiği gibi firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor.


Bahçetepe İstanbul iletişim;


Bahçetepe İstanbul Telefon: 444 61 71

Bahçetepe İstanbul Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön