19 / 04 / 2024

Bak Yapı'dan Konya'da 100 milyon liralık yeni proje!

Bak Yapı'dan Konya'da 100 milyon liralık yeni proje!

İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, inşa ettiği Prestij serisine Konya Selçuklu'da yeni bir halka daha ekliyor.



İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da hayata geçirdiği projeler ile inşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Bakyapı, inşa ettiği Prestij serisine Konya Selçuklu'da yeni bir halka daha ekliyor. Bakyapı, 51 dönüm arsa üzerinde 100 milyon liralık Konya Prestij Park projesiyle, Konya'nın çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Ailelerin rahatlığı ön planda tutularak hayata geçirilen Konya Prestij Park projesi, 23+3 blokta 2+1 ve 4 farklı 3+1 daire seçeneğiyle toplam 642 konuttan oluşuyor. 2015 yılının haziran ayında teslim edilmesi planlanan ve en küçük dairenin 78 metrekareden başladığı projede, daire fiyatları 119 ile 199 bin TL arasında değişiyor. 


İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Sakarya'da gerçekleştirdikleri projelerden sonra Konya'da Prestij halkasına yeni bir proje eklemenin mutluluğunu yaşadıklarına değinen Ferhat Bakgör şunları söyledi: "Konya, ekonomisi sürekli gelişen ve hızla büyümeye devam eden bir şehir. Bu büyümeyle birlikte doğan konut ihtiyacı Konya'da belirgin bir hale dönüştüğü için yatırımımızı buraya yapma kararı aldık. Bayram öncesi satışa başlayacağımız projemizin şu anda yüzde 70 kadarını tamamladık. Projemizde bildiğiniz üzere 2+1 ve 4 tip 3+1 daire seçeneğimiz var. 2+1 dairelerimiz 78 metrekare, 4 farklı seçenekten oluşan 3+1 dairelerimiz ise 100, 110,120 ve 140 metrekare aralığında değişirken, metrekare fiyatlarımız bin 250 ile bin 500 lira aralığında olacak. Projemizin 3 ay sonra yüzde 30 tamamlandığında ise en az yüzde 50 prim yapacağını düşünüyorum. Konya'da olduğu gibi İzmir,  Ankara  ve Balıkesir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinde projeler geliştireceğiz." 



Dünya 


Geri Dön