29 / 03 / 2024

Bakan Işıkhan’ın zor sınavı! Düzenlemeler peş peşe gelecek! İlk adım asgari ücret olacak!

Bakan Işıkhan’ın zor sınavı! Düzenlemeler peş peşe gelecek! İlk adım asgari ücret olacak!

Yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini üstlenen Vedat Işıkhan’ı zorlu bir süreç bekliyor. Asgari ücretten memur ve emekliye kadar milyonlarca kişi temmuz ayında yapılacak zam oranını bekliyor.  



Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün açıklanan yeni kabinenin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Işıkhan’ı ise önümüzdeki günlerde oldukça yoğun bir gündem bekliyor. Temmuz ayında yapılması beklenen asgari ücret zammından emekli ve memur maaşlarındaki artışlara kadar çeşitli konuların açıklığa kavuşturulması Bakan Işıkhan’ın öncelikleri arasında yer alacak.

Bakan Işıkhan’ın zor sınavı! Düzenlemeler peş peşe gelecek! İlk adım asgari ücret olacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın ilk adımı asgari ücrette atması bekleniyor. Bütün çalışanlar asgari ücrete yapılacak temmuz zammını merak ederken, çeşitli formüller Bakan Işıkhan’ı bekliyor. Yeni dönemde ayrıca emekliler, memurlar ve taşeron çalışanlar için gelirlerini artırıcı düzenlemelerin gelmesi bekleniyor.

Peki asgari ücrete temmuz ayında ne kadar zam yapılacak? Asgari ücret kaç lira olacak? İşte bütün detaylar haberimizde… 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön