26 / 04 / 2024

Bakan Kurum'dan İstanbullulara peş peşe müjde! Çalışmalarımızı başlattık

Bakan Kurum'dan İstanbullulara peş peşe müjde! Çalışmalarımızı başlattık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Pendikli vatandaşlara 6 ayrı müjdeyi peş peşe duyurdu. İşte Bakan Kurum'un sıraladığı müjdeler...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik’te yaşayanlara 6 ayrı müjde vererek, “Kentsel dönüşüm isteyen kardeşlerimizin hepsine tek tek destek olacağız" açıklamasında bulundu.

Bakan Murat Kurum, Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşüm hedeflediklerine dikkat çekerek, İstanbul'da 695 bin konutu dönüştürdüklerini belirtti.

İstanbul'da yüzyılın dönüşümüne başvuru sayısı kaç oldu biliyor musunuz? diyen Kurum, "Tam 551 bin bağımsız bölüm başvurdu" dedi. 

Müjdeleri peş peşe sıralayan Bakan Kurum, Pendik'te Orta ve Dumlupınar Mahallelerinde 142 bin metrekarelik alanda bin 747 konutu ve yine 281 dükkanlardan oluşan projenin temellerini hep birlikte attıklarını anımsatarak otoparkı ve sosyal donatılarıyla konutlarımızı 16 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşlara teslim edeceklerini açıkladı. İşte Bakan Kurum'un dikkat çeken diğer açıklamaları...


Geri Dön