19 / 04 / 2024

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüş nedeniyle fiyatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Muş açıklamasında "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ded



Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüşü tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara yönelik denetimlerinin artarak devam edeceğini belirterek, "Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ifadesini kullandı.

A Haber'de yer alan habere göre; Muş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, döviz kurlarındaki düşüşün fiyatlara yansımasına yönelik beklentilere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bakan Muş, şunları kaydetti: "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız. İhlalde bulunanlara hukuki çerçevede en ağır cezaları vereceğiz. Vatandaşımızın hakkını, hukukunu kimseye çiğnetmeyiz."

 Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

DOLARDAKİ DÜŞÜŞ MARKET FİYATLARINA YANSIDI MI? BAKAN MUŞ A HABER'E KONUŞTU

A Haber'in sorularını cevaplayan Ticaret Bakanı Mehmed Muş, döviz kurunda yaşanan düşüşle birlikte fiyatlarda gevşeme beklediklerini söyledi. Detayları A Haber muhabiri Tülay Ağaoğlu aktardı.

Akaryakıta yapılan zamlar aynı gece geri çekilirken otomobil sektöründen de indirim haberleri geldi. Ancak vatandaşın merakla beklediği marketler derin bir sessizliğe gömüldü. Kuru bahane edip vatandaşın cebindeki paraya göz dikenler indirim konusunda köşeye çekildi.

A Haber ekipleri gündemin bu önemli konusunu Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a yöneltti. Bakan Muş A Haber'e yaptığı açıklamada "Döviz kurundaki düşüşe bağlı olarak biz de fiyatlarda bir gevşeme bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Fiyatları düşürmeyen işletmelere para cezası!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön