24 / 04 / 2024

Bakan Nebati açıkladı! Memur ve emekliler için güzel haber geldi!

Bakan Nebati açıkladı! Memur ve emekliler için güzel haber geldi!

Yeni yıla sayılı günler kala emekli ve memurlar maaşlarına yapılacak olan zammı heyecanla bekliyor. Asgari ücrete yapılan yüzde 50,5'lik zam oranından sonra memur ve emekliler maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor...



2022 yılına girilmesine sayılı günler kala milyonlarca memur ve emekli heyecanla maaşlarına yapılacağı zammı bekliyor. Asgari ücrete yapılan yüzde 50.5'lik zammın ardından gözler, 2022 emekli ve memur maaş zam oranlarına çevrildi.

 Bakan Nebati açıkladı! Memur ve emekliler için güzel haber geldi!

Sondakika.com'da yer alan habere göre; emekli ve memura yapılacak zam 3 Ocak pazartesi günü açıklanacak.  Memur ve emeklilerin zam oranı aralık ayı enflasyon rakamlarına göre şekillenecek. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, memur ve emeklileri sevindirecek güzel haberi verdi ve şunları söyledi: "Memurlar için çok güzel bir anlaşma yapılmış, sıra emeklilerde. Onların da hakkını vermek lazım." 

Memur ve emekli maaşları için flaş açıklama! 2022 zam oranları netleşiyor!

Numan Kurtulmuş'tan memur ve emekli zammı açıklaması!

Memur ve emeklilere müjde! 2022 zammında son dakika!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön